Armani:Ωδή στο υπερθέαμα «One Night Only»-Η haute couture συλλογή του σχεδιαστή

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους οι Jessica Chastain, Sophia Loren, Sydney Sweeney και Rege-Jean Page και οι σκηνοθέτες Ang Lee και Ava DuVernay που βρέθηκαν στην πρώτη σειρά.

«One Night Only»

Ο Giorgio Armani παρουσίασε στη Βενετία, το βράδυ του Σαββάτου, ένα fashion show εμπνευσμένο από τον κινηματογράφο τη στιγμή που το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας εδραιωνόταν ως ένα από τα πιο συναρπαστικά κόκκινα χαλιά στο κύκλωμα των φεστιβάλ και των βραβείων.

«One Night Only»

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους οι Jessica Chastain, Sophia Loren, Sydney Sweeney και Rege-Jean Page και οι σκηνοθέτες Ang Lee και Ava DuVernay που βρέθηκαν στην πρώτη σειρά. Ωστόσο, ο Armani, διοργάνωσε ένα μοναδικό σόου -«One Night Only» -με δημιουργίες υψηλής ραπτικής επιλέγοντας φορέματα, μπλούζες, παντελόνια και καλύμματα κεφαλής με λεπτομέρειες φωτεινού μπλε, πράσινου και ροζ χρώματος από δημιουργίες υψηλής ραπτικής που συχνά συνδυάζονταν με βολάν στον γιακά. Η haute couture συλλογή του σχεδιαστή που μαγνήτισε τα βλέμματα παρουσιάστηκε μέσα σε μια γιγαντιαία αποθήκη από κόκκινα τούβλα στο Arsenale!

«One Night Only»