Ζωή Παπαδοπούλου-Θοδωρής Πλεμμένος: Βάφτισαν την κόρη τους “Βαλέρια- Ελένη” -Νονά η Χάρις Αλεξίου

Η τραγουδίστρια και ο βολεϊμπολίστας απέκτησαν το πρώτο τους παιδί τον Νοέμβριο του 2022, γεγονός που τους γέμισε χαρά καθώς είχαν προηγηθεί δυο αναγκαστικές διακοπές κύησης-όπως είχε γνωστοποιηθεί.

Πλεμμένος,Παπαδοπούλου,βάπτιση,κόρη

Την εννέα μηνών κόρη τους Βαλέρια- Ελένη, βάφτισαν στις 9 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στην Ηλιουπολη η  Ζωή Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Πλεμμένος. Νονές της μικρής ήταν η Χάρις Αλεξίου και η Ιωάννα Αριστοτελίδου. Η Χάρις Αλεξίου επιλέξε για την περίσταση ένα εντυπωσιακό καφτάνι το οποίο είχε συνδυάσει μοναδικά με υπέροχα αξεσουάρ.

Πλεμμένος,Παπαδοπούλου,βάπτιση,κόρη

Χάρις Αλεξίου,Ιωάννα Αριστοτελίδου,Ζωή Παπαδοπούλου με τον συζυγό της και την κόρη της και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης

Η τραγουδίστρια και ο βολεϊμπολίστας απέκτησαν το πρώτο τους παιδί τον Νοέμβριο του 2022, γεγονός που τους γέμισε χαρά καθώς είχαν προηγηθεί δυο αναγκαστικές διακοπές κύησης-όπως είχε γνωστοποιηθεί. Πλέον οι δυο τους κρατούν στην αγκαλιά τους την κόρη τους και βιώνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία.

Πλεμμένος,Παπαδοπούλου,βάπτιση,κόρη

Σοφία Αρβανίτη,Παναγιώτης Ραφαηλίδης

Ανάμεσα στους καλεσμένους του ζευγαριού που μοιράστηκαν την ευτυχισμένη αυτή στιγμή ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης και η Σοφία Αρβανίτη.

Μάλιστα το ζευγάρι επέλεξε να στηρίξει με τα χρήματα που δόθηκαν για τις μπομπονιέρες το μη κερδοσκοπικό σωματείο, “Σώμα Φίλων ΑμεΑ – Δράση για το κάτι άλλο”.

Πλεμμένος,Παπαδοπούλου,βάπτιση,κόρη

Η εντυπωσιακή μπομπονιέρα απέπνεε ρομαντισμό

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ