Πυροβολισμοί στην Αρτέμιδα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Έξι οι νεκροί σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ συμμοριών – ΦΩΤΟ

Πώς έγινε το μακελειό με τους έξι νεκρούς.

Αρτέμιδα

Νεότερη ενημέρωση: Συμπληρώνεται σιγά σιγά το παζλ ενός από τα πιο αιματηρά ξεκαθαρίσματα λογαριασμών που έχει γίνει στη χώρα μας, με τραγικό απολογισμό έξι νεκρούς, όλοι αλβανικής καταγωγής, ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών στη Λούτσα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του newsit.gr, το αιματηρό περιστατικό στη Λούτσα, επί της οδού Αρίωνος, έγινε σήμερα (11.09.2023) το απόγευμα, σε συνάντηση δυο συμμοριών, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν τις διαφορές τους.

Αρτέμιδα

 

Αρτέμιδα

Όπως αναφέρουν τα -μέχρι στιγμής- στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το newsit.gr, την ώρα που συναντήθηκαν οι δυο συμμορίες άρχισε η ανταλλαγή πυροβολισμών, έξω από το μπλε Ford με γερμανικές πινακίδες, με τον οδηγό να τρέχει, αλλά να μην προλαβαίνει να μπει στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να πέφτει νεκρός.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή.

Αρτέμιδα

 

 

Πρώτη ενημέρωση: Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ καθώς στην Αρτέμιδα φέρεται να έχει υπάρξει σοβαρό αιματηρό επεισόδιο με έξι νεκρούς.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών με τραγικό αποτέλεσμα έξι νεκρούς, οι τρεις μέσα σε ΙΧ και άλλοι τρεις μέσα σε σπίτι της περιοχής της Αρτέμιδας (Λούτσας).

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

Σύμφωνα με  πληροφορίες του newsit.gr, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στην οδό Αρρίωνος, στη Λούτσα, από αυτοκίνητο με γερμανικές πινακίδες.

Τρία άτομα έχουν τραυματιστεί βαριά από εννιάρι πιστόλι και άλλα δύο βρέθηκαν πεσμένα στο δρόμο, με τραύματα από πυροβολισμούς, επίσης από εννιάρι πιστόλι. Πληροφορίες κάνουν λόγο και για νεκρούς.

Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ που έχουν αποκλείσει την περιοχή. Στο σημείο έχει μεταβεί και το ΕΚΑΒ με κινητή μονάδα με διασώστες και γιατρό.