Γιώργος Κωνσταντίνου: Έγραψαν ειρωνικά ότι είμαι ο άνθρωπος ορχήστρα
O αγαπημένος ηθοποιός, Γιώργος Κωνσταντίνου, έκανε και μια αναδρομή στην καριέρα του.
Για τα όσα γράφτηκαν «ειρωνικά» όπως είπε ο ίδιος, για εκείνον μίλησε ο ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου.
«Κάποιος έγραψε ειρωνικότατα τι είναι αυτός; Ο άνθρωπος ορχήστρα; Ε, αφού είχα τη δυνατότητα να το κάνω, το έκανα», δήλωσε ο Γιώργος Κωνσταντίνου, για την καριέρα του, ενόψει και της πρεμιέρας των «Πανθέων».
Μιλώντας στην εκπομπή «Fay’s Time» για την πρεμιέρα των «Πανθέων», ο Γιώργος Κωνσταντίνου έκανε και μια αναδρομή στην καριέρα του, με αφορμή την έναρξη της νέας σειράς.
«Έπαιξα και στην τηλεόραση και σε παραστάσεις και σε ό,τι έπαιξα ήμουν πάρα πολύ ειλικρινής. Αυτό το δέχτηκε ο κόσμος μέχρι τώρα και είμαι ευγνώμων για αυτό. Έχω κάνει 22 σίριαλ, τα οποία τα έγραφα, τα σκηνοθετούσα, έπαιζα.
Κάποιος έγραψε ειρωνικότατα τι είναι αυτός; Ο άνθρωπος ορχήστρα; Ε, αφού είχα τη δυνατότητα να το κάνω, το έκανα» ανέφερε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.
«Για τους Πανθέους νομίζω ότι ήταν κάτι πολύ ωραίο για εμένα κι έκανα μία δημιουργία. Αυτό θα το δείτε άλλωστε στο πρώτο επεισόδιο, μην το λέω εγώ. Οι Πανθέοι είναι η πιο επιτυχημένη σκέψη για να γίνει. Ήταν ένα από τα καλύτερα σίριαλ που κυκλοφορούσαν τότε», συμπλήρωσε ο Γιώργος Κωνσταντίνου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ρετινόλη το καλοκαίρι: Επιτρέπεται τελικά ή πρέπει να τη βάλουμε στο «συρτάρι»;
Ο νέος σχεδιασμός Liquid Glass αναβαθμίζει το WhatsApp στο Mac
Ημερίδα kalavrita Canyon Hotel & spa με Χορηγό το Patrapress
Ποια φρούτα και λαχανικά «κρατούν» τα περισσότερα φυτοφάρμακα
Το Apple Music έρχεται στα Volvo
