Αντωνόπουλος στον Peloponnisos FM 104,1: «Χωρίς φιλάθλους αν δεν πάρουμε πιστοποιητικό»

Αντωνόπουλος

Την πρώτη του συνέντευξη ως πρόεδρος της Δ.Ε. του ΠΕΑΚ έδωσε σήμερα στον Peloponnisos FM 104,1 και την εκπομπή «Εντός-Εκτός Εδρας» ο Γιώργος Αντωνόπουλος.

Ο νέος πρόεδρος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η διοίκηση για να βρεθεί λύση με την πυροπροστασία και να διεξάγονται αγώνες σε «Πεπανός» και «Τόφαλος» με φίλαθλους.

«Χθες είχαμε την πρώτη μας συγκέντρωση έγινε ενημέρωση για όλες τις εκκρεμότητες, όμως βασικό μας μέλημα είναι να βρούμε λύση στο πρόβλημα που υπάρχει για την απόφαση της πολιτείας που αναφέρει ότι εγκαταστάσεις με πάνω από 2000 θεατές είναι υποχρεωτικό να έχουν πιστοποιητικό πυροπροστασίας» δήλωσε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:  «Είμαστε σε μια διαδικασία που τρέχουμε πολύ, ακόμα δεν υπάρχει παράταση, προσπαθούμε να πάρουμε παράταση ή να εκδοθεί το πιστοποιητικό ειδάλλως θα γίνουν αγώνες χωρίς θεατές τόσο στο Πεπανός όσο και στο Τόφαλος.  Ευτυχώς έχουμε την μελέτη, αλλά υπάρχουν πολλά γραφειοκρατικά θέματα και υπάρχει δυσκολία όμως το παλεύουμε. Να πως σε αυτό το σημείο ότι μας βοηθά σημαντικά και ο Υποστράτηγος της ΠΥ Νίκος Ρουμελιώτης.

Βλέπω διάθεση από όλα τα μέλη της νέας ΔΕ και είμαι αισιόδοξος ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε πολλά πράγματα, όμως σε αυτό το σημείο να πω οτι βρήκαμε καλή σειρά από την προηγούμενη διοίκηση και αυτό είναι θετικό”.

Από εκεί και πέρα οι πληροφορίες λένε ότι από τις πρώτες κινήσεις που θα κάνει η νέα διοίκηση θα είναι συναντήσεις με εκπρόσωπους από τα ναυταθλητικά σωματεία που χρησιμοποιούν το «Πεπανός» ώστε να συζητήσουν για το ετήσιο μίσθωμα που θα καταβάλουν.