Θεσσαλία: Οι πληρωμές για τους πληγέντες της κακοκαιρίας ξεκινούν από την επόμενη εβδομάδα
«Μέχρι στιγμής, έχουν υποβληθεί 24.184 οριστικοποιημένες και 4.834 προσωρινές αιτήσεις στην πλατφόρμα πρώτης αρωγής arogi.gov.gr», σημείωσε ο κ. Τριαντόπουλος.
Από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι πληρωμές στους πληγέντες της φονικής κακοκαιρίας στη Θεσσαλία, όπως ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή (22.9.2023) ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Κρίσης, Χρήστος Τριαντόπουλος.
«Μέχρι στιγμής, έχουν υποβληθεί 24.184 οριστικοποιημένες και 4.834 προσωρινές αιτήσεις στην πλατφόρμα πρώτης αρωγής arogi.gov.gr», σημείωσε ο κ. Τριαντόπουλος. Η διαδικασία διασταυρώσεων έχει αρχίσει με ταχύτητα και προσοχή, ενώ, από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας εκκινούν οι πληρωμές», σημείωσε στην ενημέρωση από το Συντονιστικό Κέντρο της κυβέρνησης στη Λάρισα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Συγκεντρώνει τρόφιμα το Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Αχαΐας,
Το Instagram στο Apple TV και πλέον βλέπετε Reels απευθείας στην τηλεόραση
Πώς ο βαθύς ύπνος ρυθμίζει την αυξητική ορμόνη και τη μεταβολική υγεία
Η 9η συνάντηση στην Λέσχη ανάγνωσης της Φιλαρμονικής Πατρών
Η Οδύσσεια του Elon Musk απέναντι στον Christopher Nolan – Δείτε το πρώτο επεισόδιο
