Άννα Βίσση: Αποθεώθηκε στο Ηρώδειο σε μία μαγική βραδιά – Τα λαμπερά looks και οι επώνυμοι φίλοι

Η Άννα Βίσση έκλεψε τις εντυπώσεις, μεταξύ άλλων, με τις στιλιστικές της επιλογές και τις δημιουργίες του παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου.

Άννα

Το βράδυ της τρίτης μια υπέροχη βραδιά επιφύλασσε στο κοινό της η μοναδική Άννα Βίσση. Συμπληρώνοντας 50 χρόνια καριέρας, η απόλυτη Ελληνίδα τραγούδησε για τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ ταξιδεύοντας τους χιλιάδες θεατές με την ανυπέρβλητη φωνή της.

Η Άννα Βίσση έκλεψε τις εντυπώσεις, μεταξύ άλλων, με τις στιλιστικές της επιλογές και τις δημιουργίες του παγκοσμίου φήμης σχεδιαστή Βρεττού Βρεττάκου.

Άννα Άννα

Η ολόσωμη φόρμα, ένα από τα κομμάτια που έβαλε, ήταν διακοσμημένη με 300.000 χιλιάδες κρύσταλλα swarovski στο χρώμα του golden shadow ombre. Συνοδευόταν από ένα μεταξωτό μάξι ασύμμετρο φόρεμα σε χρώματα του nude, gold, silver, διακοσμημένο με εκατοντάδες κρυστάλλινες  αλυσίδες που κατέληγαν σε κρόσσια και ασύμμετρα  διακοσμημένα  στοιχεία.

Άννα Άννα

Το πρώτο look ολοκληρώθηκε με  κρυστάλλινα  high heels μποτίνια, διακοσμημένα  με ίδια χρυσά κρύσταλλα  της φόρμας. Η Άννα Βίσση εμφανίστηκε και με total black σύνολο. Πρόκειται για ένα κοστούμι, με το γιλέκο να είναι διακοσμημένο με σπασμένα κρυστάλλινα μοτίβα ειδική παραγγελία από την Αυστρία. Το παντελόνι, στην ίδια φιλοσοφία, ήταν εμπνευσμένο από το look του David Bowie. Να σημειωθεί ότι το styling επιμελήθηκε η Σοφία Καρβέλα.

Άννα Άννα

Στα highlights της βραδιάς ήταν η εμφάνισή της στη σκηνή με τον Νίκο Καρβέλα, έναν άνθρωπο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τη ζωή και την πορεία της.

Όπως ήταν αναμενόμενο το παρών έδωσαν και πολλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου, που χειροκρότησαν την τραγουδίστρια.