Beyoncé: Κάνει ταινία το Renaissance World Tour – Αυτό είναι το trailer

Η Beyoncé κάνει ταινία την περιοδεία της για το άλμπουμ, με τίτλο «Renaissance».

Beyonce

Δεν είναι τα διαμάντια ή τα μαργαριτάρια που κάνουν τη Beyoncé να ξεχωρίζει, αλλά η μόδα είναι ένα σημαντικό κομμάτι που έχει κάνει την παγκόσμια περιοδεία της «Renaissance World Tour » αξέχαστη.

Η Beyoncé κάνει ταινία την περιοδεία της για το άλμπουμ, με τίτλο «Renaissance».

Πρόκειται για μια ταινία που θα παρακολουθήσει το Renaissance World Tour, από την έναρξή του, στη Στοκχόλμη της Σουηδίας, μέχρι το φινάλε του στο Κάνσας Σίτι του Μιζούρι.

Μέσα από την ταινία θα δούμε τη σκληρή δουλειά της Beyoncé, τη συμμετοχή της σε κάθε πτυχή της παραγωγής, το δημιουργικό μυαλό και το σκοπό της να δημιουργήσει την κληρονομιά της και να κυριαρχήσει στην τέχνη της.

Το Renaissance World Tour της Beyoncé, το απόλαυσαν περισσότεροι από  2,7 εκατομμύρια θαυμαστές της!

Στο τρέιλερ βλέπουμε πλάνα από τα παρασκήνια, την Μπιγιόνσε να κάνει πρόβες με τη μεγαλύτερη κόρη της, την 11χρονη Blue Ivy, η οποία χορεύει στην περιοδεία, καθώς και τον σύζυγό της, Jay-Z, και τα δίδυμα, Rumi και Sir.

«Όταν εμφανίζομαι, δεν είμαι τίποτα άλλο παρά ελεύθερη», λέει η 42χρονη Beyoncé στο τρέιλερ της ταινίας. «Ο στόχος μου για αυτή την περιοδεία ήταν να δημιουργήσω ένα μέρος όπου όλοι είναι ελεύθεροι και κανείς δεν κρίνεται».