Εμβολιασμοί: Πάνω από 100 χιλιάδες πολίτες 40-44 ετών έκλεισαν ραντεβού

Εμβολιασμοί: Πάνω από 100 χιλιάδες πολίτες 40-44 ετών έκλεισαν ραντεβού

Την ώρα που «τρέχουν» οι εμβολιασμοί σε όλη τη χώρα, με στόχο την ανοσία τον Ιούλιο, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας εξέφτασε την ικανοποίηση του για την ανταπόκριση των ηλικιών 40-44 στο εμβολιαστικό πρόγραμμα. Βλέπετε, οι πολίτες της συγκεκριμένης ηλικιακής ομάδας «σπάνε» τα κοντέρ, από τη στιγμή που άνοιξε η πλατφόρμα ξανά για ραντεβού την Παρασκευή (21/05).  

Ο Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας από το εμβολιαστικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας ο υπουργός Υγείας σημείωσε ότι περισσότεροι από 100 χιλιάδες πολίτες των ηλικιών 40-44 έχουν ήδη κλείσει ραντεβού. «Θα συνεχίσουμε να εμβολιάζουμε με αυτούς και ακόμα πιο ταχείς ρυθμούς» υπογράμμισε.

«Αυτό δείχνει την τεράστια βούληση και το ενδιαφέρον που υπάρχει από όλους τους Έλληνες, σε κάθε ηλικία, να κλείσουν ραντεβού και να εμβολιαστούν» τόνισε ο υπουργός Υγείας.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη

Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.

Viber: +306909196125