Διάλογοι «φωτιά» των μελών κυκλώματος υποκλοπής συνδρομητικών καναλιών που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Πατρών

Τα μέλη του κυκλώματος, πριν τη μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Πατρών σε Αττική και Πάτρα, εμφανίζονται ανήσυχα για επικείμενη αστυνομική έφοδο.

διάλογοι

Αποκαλυπτικοί διάλογοι μεταξύ των κατηγορουμένων αλλά και με πελάτες συμπεριλαμβάνονται στη δικογραφία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών για την εξάρθρωση και τη σύλληψη 10 μελών κυκλώματος υποκλοπής συνδρομητικών καναλιών.

Από τα μηνύματα που βρέθηκαν σε ομάδα του viber δημιουργούνται οι υποψίες πως η οργάνωση λάμβανε κάποιου είδους βοήθεια από άτομο που είχε πρόσβαση στην ΕΛΑΣ ή ο ίδιος είναι ένστολος, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν εμπλέκεται στην υπόθεση αστυνομικός.

Σε μία από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες καταγράφηκε μέλος του κυκλώματος να λέει τη φράση «πες του να μαζέψει τα λεφτά και από τον μπάτσο» χωρίς να διευκρινίζεται εάν υπήρχε αστυνομικός-«εισπράκτορας» ή αστυνομικός πελάτης του κυκλώματος.

Αρχηγός: Καλό θα είναι να κόψουμε λίγο γενικά όπου βάζουμε.

Μέλος Α: ΟΚ.

Μέλος Β: ΟΚ. Σβήστε ιστορικό και συνομιλίες.

Μέλος Α: ΟΚ.

Αρχηγός: Σβήστε τα πάντα από τον υπολογιστή. Μην παίρνετε το τηλέφωνο μαζί σας. Και δώστε πολλή προσοχή. Το μαμούνι μόλις πήρε τηλ. Παρ. αν ξέρεις κάτι ενημέρωσε παραπάνω.

Μέλος Β: ΟΚ.

Τα μέλη σε συνομιλίες του, πριν τη μεγάλη επιχείρηση της Ασφάλειας Πατρών σε Αττική και Πάτρα, εμφανίζονται ανήσυχα για επικείμενη αστυνομική έφοδο.

Ενδεικτικοί είναι οι διάλογοι:

Συνομιλία Ιουνίου

Μέλος Α: Κάποιο ντου έγινε στην Αθήνα.

Αρχηγός: Πού;

Μέλος Α: Δεν έχω μάθει πολλά. Μόνο ότι ήταν Αθήνα και είχε πάνελ με 1.400.

Αρχηγός: Δυνατός.

Μέλος Β: Αποκλείεται. Θα μας είχε ειδοποιήσει ο Μήτσος.

Μέλος Γ: Η συνέχεια της Πάτρας, ε; (σ.σ.: αναφέρεται σε παρόμοιο κύκλωμα που εξαρθρώθηκε παλαιότερα).

Μέλος Β: Αυτή η άλλη που πιάσανε στην Αθήνα είναι η συνέχεια της Πάτρας. Τους δώσανε οι άλλοι οι Πατρινοί στεγνά αυτοί που μένουν στην Αθήνα, δηλαδή το υπόλοιπο κομμάτι.

Συνομιλία τέλη Σεπτεμβρίου

Μέλος Α: Μου έστειλε ένας ότι θα γίνει ντου αυτή την εβδομάδα λέει σε Πάτρα και Αθήνα.

Μέλος Β: ΟΚ φίλος

Μέλος Α: Μεγάλη προσοχή ειδικά αύριο. Μην έχεις τηλέφωνο μαζί σου.

Μέλος Β: ΟΚ.