Κρας τεστ για τον Απόλλωνα το παιχνίδι με τον Αρη

Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Αρη κοστίζουν 10 και 15 ευρώ

Απόλλωνα

Πρώτο μεγάλο παιχνίδι φέτος για τον Απόλλωνα, ο οποίος υποδέχεται τον Αρη στο κλειστό του στην Περιβόλα (ERT SPORTS 1, 17.00) σε παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική της Basket League.
Aπό μία άποψη, ο σημερινός αγώνας είναι ένα κρας τεστ για τους «μελανόλευκους», οι οποίοι καλούνται να αποδείξουν ότι έχουν ανέβει επίπεδο σε σχέση με πέρυσι και ότι είναι έτοιμοι για το κάτι παραπάνω φέτος στο πρωτάθλημα.

Στην πρεμιέρα, ο Αρης έχασε στην έδρα του από τον Ολυμπιακό (72-81), αλλά πάλεψε το παιχνίδι και ήταν ανταγωνιστικός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διαιτητές θα είναι οι Τσολάκος – Ι. Αγραφιώτης – Τσιμπούρης (Θεοδωρόπουλος). Τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Αρη κοστίζουν 10 και 15 ευρώ. Συγκεκριμένα 15 ευρώ κοστίζουν για την κερκίδα Α’ και 10 για τις κερκίδες Β’, Γ’ και Δ’.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα προμηθευτούν και σήμερα από τα γραφεία της ΚΑΕ 09.00-14.00, στο γήπεδο 11.00-14.00 και ακολούθως στα εκδοτήρια. Τέλος οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας Ticket Master, όλο το 24ωρο.
Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης τα παιχνίδια: Μαρούσι – ΠΑΟΚ (ΕΡΤ 3, 17.15) και Περιστέρι – Παναθηναϊκός (ΕΡΤ 3, 20.15).