Η καριέρα προπονητή του Ν. Ρουμελιώτη και το ταξίδι στο Λονδίνο

Ρουμελιώτη

Μπορεί στις αρχές Σεπτεμβρίου όταν έγινε γνωστή η συμφωνία ανάμεσα στην ομάδα βόλεϊ της Ολυμπιάδας και τον Νίκο Ρουμελιώτη, ο σχεδιασμός να ήταν να βοηθήσει και ως αθλητής στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, ωστόσο τα πλάνα έχουν αλλάξει.

 

Ο πατρινός αθλητής αποφάσισε να ακολουθήσει καριέρα προπονητή και για αυτό ξεκινήσει ήδη να παρακολουθεί την αντίστοιχη σχολή ώστε να αποκτήσει δίπλωμα Α΄ Κατηγορίας.

Μάλιστα, η «Π» αποκαλύπτει ότι πριν από 25 μέρες ο Νίκος Ρουμελιώτης βρέθηκε στο Λονδίνο όπου συζήτησε με ομάδα βόλεϊ της Αγγλίας για να την αναλάβει. Ο πολύπειρος παίκτης παρότι του προτάθηκε η θέση του τεχνικού διευθυντή ώστε να χτίσει την ομάδα από το μηδέν, δεν συμφώνησε και ο λόγος είναι ότι έχει αποφασίσει να ακολουθήσει καριέρα προπονητή.

 

Ετσι, έχει επιστρέψει Ελλάδα, όπου θα μοιράσει τον χρόνο ανάμεσα σε Πάτρα και Αθήνα για να παρακολουθήσει τα μαθήματα-πρακτική και θεωρία-της σχολής.

Οι εξετάσεις θα γίνουν τον Μάρτιο και εφόσον ο Ρουμελιώτης πάρει το δίπλωμα του, η πρόθεση του είναι να εργαστεί στο εξωτερικό.

Να σημειωθεί ότι η χορηγική συνεργασία που έχει συμφωνήσει η πλευρά Ρουμελιώτη με την Ολυμπιάδα θα συνεχιστεί.