ΕΠΑΛ: Από 9,5 και πάνω η προαγωγή στην επόμενη τάξη
Με μέσο όρο τουλάχιστον 9,5 θα προάγονται οι μαθητές της Α’ και Β’ τάξης Επαγγελματικών Λυκείων στην επόμενη τάξη, σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, όπου και ορίζονται οι διαδικασίες προαγωγής.
Στην απόφαση αναφέρεται ότο ο γενικός μέσος όρος προκύπτει από τον μέσο όρο των Βαθμών Ετήσιας Επίδοσης της/του μαθήτριας/τή όλων των μαθημάτων πλην της Φυσικής Αγωγής και εκφράζεται με προσέγγιση δεκάτου.
Μαθητές/τριες με μικρότερο μέσο όρο από 9,5 δέκατα παραπέμπονται σε ειδική εξεταστική περίοδο τον Σεπτέμβριο, πριν την έναρξη των μαθημάτων, στα μαθήματα στα οποία ο Βαθμός Ετήσιας Επίδοσης είναι μικρότερος του 9,5.
Αν δεν προαχθούν στην ειδική εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου, επαναλαμβάνουν τη φοίτηση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Οι ωφελούμενοι του ΕΚΑΜΕ Αιγίου σε γεύμα αγάπης
ChatGPT 80s trend: Αυτό είναι το απόλυτο viral στα social και σας δίνουμε το prompt
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Οι Ακολουθίες του Τιμίου Σταυρού στη Μονή Μεγάλου Σπηλαίου
Όλα όσα ανακοίνωσε η TCL στην IFA 2026: INXTPAPER AMOLED κινητά, νέα tablets και Mini LED TV 10.000 nits
