Κατάρ: Πιέζει την Χαμάς να επιταχύνει την απελευθέρωση ομήρων από τη Γάζα
Η Χαμάς έχει απελευθερώσει μέχρι στιγμής τέσσερις ομήρους.
Διαμεσολαβητές του Κατάρ πιέζουν τη Χαμάς να επιταχύνει την απελευθέρωση ομήρων από τη Γάζα, χωρίς να περιμένει ισραηλινές παραχωρήσεις.
Τρεις διπλωμάτες και μία πηγή κοντά στα σημείο που κρατούνται οι απαχθέντες, μίλησαν στο πρακτορείο Reuters και είπαν ότι οι διαπραγματευτικές συνομιλίες δεν περιλαμβάνουν την απελευθέρωση των Ισραηλινών στρατιωτών που κρατούνται από τη Χαμάς.
Σύμφωνα με το newsbeast, η οργάνωση που ελέγχει τη Γάζα δήλωσε ότι οι απαχθέντες στρατιώτες αποτελούν στρατηγικό πλεονέκτημα που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει για να επιτύχει σημαντικές παραχωρήσεις από το Ισραήλ. Η Χαμάς έχει απελευθερώσει μέχρι στιγμής τέσσερις ομήρους, ενώ ο Ισραηλινός Στρατός υποστηρίζει πως η οργάνωση κρατά ακόμη πάνω από 220 άτομα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι ανασυνταγμένοι πίνακες κατάταξης για τις 24 θέσεις ΣΟΧ1/2026
Το Animals έρχεται στο Netflix και το νέο trailer ανεβάζει πολύ τις προσδοκίες
Η Ημέρα Περιβάλλοντος της VINCI στην Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου ΦΩΤΟ
Πόσο ήλιο χρειαζόμαστε για να αποθηκεύσουμε αρκετή βιταμίνη D
Το AI γίνεται ο νέος σύμβουλος αγορών
