Πάτρα: Εκδήλωση του ΚΟΔΗΠ για το Safe AmeA
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στην Αγορά Αργύρη.
Ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων και το Γραφείο ΑμεΑ διοργανώνουν εκδήλωση για την πρωτοποριακή και επικαιροποιημένη διαδικτυακή πλατφόρμα Sαfe Ameα (www.safeamea.gr) που αφορά τα άτομα με αναπηρία και εμποδιζόμενα άτομα.
Σκοπός της είναι να ενημερώνει τις αρμόδιες Υπηρεσίες, σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, για την ύπαρξη Aτόμων με Αναπηρία, τα οποία χρήζουν ιδιαίτερης αντιμετώπισης στην προσέγγιση ή μεταφορά τους, αλλά και για να υποστηρίζει και να προάγει δράσεις και συνεργασίες με ΑμεΑ.
Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα συνεργασία μεταξύ του Δήμου Πατρέων και του Πανεπιστημίου Πατρών με κεντρικό πυλώνα, για το Δήμο, τον Κοινωνικό Οργανισμό.
Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, στις 6:30 μ.μ., στο χώρο της Αγοράς Αργύρη (Αγίου Ανδρέου 12-14) και κατά τη διάρκεια αυτής θα ενημερωθούν Σύλλογοι, Φορείς και πολίτες για τη δυνατότητα να υπάρχει αμφίδρομη πληροφόρηση και διαλειτουργικότητα, ώστε να εξασφαλιστούν συνθήκες ασφάλειας για όλους.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η ICE αγοράζει σκυλιά ρομπότ για να κυνηγά μετανάστες
Σχολεία: Ένα μόνο τριήμερο φέτος. Όλες οι γιορτές και οι αργίες
Europa League: Το σύστημα διεξαγωγής, τι ισχύει με την απευθείας πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης
Για καταιγίδα κυβερνοεπιθέσεων με AI προειδοποιούν OpenAI και η Google και 100 εταιρείες
Τι σημαίνει όταν επιλέγουμε να φοράμε μόνο μαύρα ρούχα;
