Αστέρια live: Κοσμοπλημμύρα στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου
Αποθεώθηκαν απο το κοινό Δήμας και Ασπα
Η συνταγή του νυχτερινού κέντρου Αστέρια live Πάτρας είναι επιτυχημένη και άκρως εντυπωσιακή.
Στον απόλυτο μουσικό χώρο, το κοινό διασκεδάζει από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Γίνεται «ένα» με τους αγαπημένους του καλλιτέχνες επί σκηνής, εικόνα και πράξη, που καθιστά τις Παρασκευές και τα Σάββατα ως τα μοναδικά πάρτι του φετινού χειμώνα. Την περασμένη Παρασκευή στην μεγάλη πρεμιέρα του κατάμεστου νυχτερινού κέντρου, η διασκέδαση, όπως ήταν φυσικό, κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Ο Βασίλης Δήμας και η Ασπα έδωσαν το έναυσμα για μια ακόμη «καυτή σεζόν» Οι επιτυχίες τους, ο χορός και η μοναδική τους ενέργεια επί σκηνής ξεσήκωσαν τον κόσμο από την πρώτη στιγμή και όπως ήταν φυσικό αποθεώθηκαν!

Το πρόγραμμα επάξια πλαισιώνουν οι καλλιτέχνες: Μαρία Κίου, Sidorela, Eva Imèri, Aldion, Ελευθερία Παπαμιχαήλ, Μάριος Κουνάδης υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Δημήτρη Βρεττού.


Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το Apple Watch Series 12 επαναφέρει την κεραμική έκδοση μετά από 7 χρόνια
Αλλαγή ώρας 2026: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια πίσω – Πόσο ύπνο «κερδίζουμε»
Δωρεά αθλητικού υλικού από τον Σύλλογο «Πείρος» στην Αθλητική Ένωση Αλισσού ΦΩΤΟ
Apple: Στις 14 Σεπτεμβρίου κυκλοφορεί το macOS 27 Golden Gate
Συντάξεις: Γιατί έμεινε στα συρτάρια η κατάργηση της εισφοράς αλληλεγγύης
