Πάτρα: Επίσκεψη Πρόεδρου και Γενικού Γραμματέα του Επιμελητηρίου Αχαΐας στο ΕΑΠ

Κατά την επίσκεψη στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ), συζητήθηκε έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων.

Επίσκεψη ο Αντιπρόεδρος Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης, Καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης και ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου κ. Θεόδωρος Τσουμπέλης

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική ήταν η χθεσινή επίσκεψη Πέμπτη 9/10/2023, του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα και του Γενικού Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου κ. Θεόδωρου Τσουμπέλη στην Πανεπιστημιούπολη του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Πάτρα.

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος, Καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης και ο Αντιπρόεδρος Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης, Καθηγητής Κωνσταντίνος Καραμάνης ξενάγησαν τους κ.κ. Πλ. Μαρλαφέκα και Θ. Τσουμπέλη στην Πανεπιστημιούπολη και στα νεότευκτα και σύγχρονα Εργαστήρια της Πανεπιστημιούπολης, όπου ο κ. Μαρλαφέκας δήλωσε εντυπωσιασμένος για τον άρτιο τεχνολογικό και επιστημονικό εξοπλισμό τους.

Παράλληλα συζήτησαν για την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, η οποία θα ωφελήσει το κοινωνικό σύνολο της ευρύτερης περιοχής και θα ενδυναμώσει την παρουσία και τη θέση του Ιδρύματος στην τοπική κοινωνία.