Κύμα συμπαράστασης για τον 6χρονο Λίνο που έχει κάνει 36 χειρουργεία και δίνει μάχη για τη ζωή του

Μια πράξη αγάπης μπορεί να βάλει το λιθαράκι της στον αγώνα μικρού αγοριού, που έχει ήδη υποβληθεί σε 36 χειρουργεία και να τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του.

Κύμα

Τη ζωή του 6χρονου Λίνου μπορεί να αλλάξει μια πράξη καλοσύνης. Μια πράξη αγάπης μπορεί να βάλει το λιθαράκι της στον αγώνα μικρού αγοριού, που έχει ήδη υποβληθεί σε 36 χειρουργεία και να τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του.

«Όλοι μαζί μια αγκαλιά για τον Λίνο» είναι το σύνθημα του οργανισμού Προστασίας Παιδιού και Οικογένειας «Πράξη Αγάπης, Act of Kindness» που έχει ξεκινήσει μια καμπάνια στήριξης για το 6χρονο αγόρι.

Μια πράξη καλοσύνης μπορεί να αλλάξει τη ζωή 6χρονου Λίνου. Μια πράξη αγάπης μπορεί να βάλει το λιθαράκι της στον αγώνα μικρού αγοριού, που έχει ήδη υποβληθεί σε 36 χειρουργεία και να τον βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του.

Στόχος του Act of Kindness είναι να συγκεντρωθεί ένα ποσό το οποίο θα μπορέσει να χρησιμοποιηθεί ώστε η οικογένεια του μικρού αγοριού που είναι όμως ένας μεγάλος ήρωας να μπορέσει να καλύψει τα έξοδα για να υποβληθεί σε εξειδικευμένες θεραπείες.

«Ο μικρός Λίνος παλεύει από την πρώτη στιγμή που ήρθε στον κόσμο. Σήμερα, χρειάζεται τη βοήθειά μας. Πάμε όλοι μαζί να σταθούμε δίπλα του σ’ αυτή τη μάχη ζωής» είναι το μήνυμα του Οργανισμού «Act of Kindness» που συνοδεύει την εκστρατεία για το 6χρονο αγόρι.

Η συγκινητική ιστορία του 6χρονου αγοριού

Ο Λίνος γεννήθηκε υπερβολικά πρόωρα και όταν ήταν μόλις 2 ημερών, εμφάνισε αιμορραγία στον εγκέφαλο που σύντομα εξελίχθηκε σε υδροκέφαλο. Χρειάστηκε να περάσει το πρώτο χρονικό διάστημα της ζωής του στην εντατική ενώ μόλις ήταν 1,5 μηνών προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα

Αν και οι γιατροί δεν ήταν αισιόδοξοι για την κατάστασή του ο Λίνος κατάφερε να τους διαψεύσει και να αποδείξει πως είναι μαχητής.

Πριν από μερικά χρόνια ξεκίνησε να υποβάλλεται σε ειδικές ασκήσεις φυσιοθεραπείας, λογοθεραπείας, εργοθεραπείας και νευροκινητικής θεραπείας, και μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα αυτής της συντονισμένης προσπάθειας είναι θεαματικά, ενώ κατάφερε να κάνει τα πρώτα του βήματα και να πει τις πρώτες του λεξούλες.

Ο Λίνος όμως ταλαιπωρείται ακόμη από επιληπτικές κρίσεις και φέρει μόνιμη βαλβίδα παροχέτευσης εγκεφαλονωτιαίου υγρού. Μέχρι τώρα έχει υποβληθεί σε 36 χειρουργεία και θα πρέπει να προχωρήσεις και σε άλλα.