Δύσκολη «εξοδος» του Προμηθέα στη Θεσσαλονίκη με Αρη

Ο Προμηθέας με το 4 στα 4 που έκανε στην έδρα του στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας της Basket League

Προμηθέα

Παιχνίδια σαν το σημερινό εκτοξεύουν ομάδες από πλευράς στόχων. Ναι-ναι, καλά διαβάσατε, καθώς παρότι ακόμη βρισκόμαστε νωρίς στη σεζόν, η σημερινή (ΕΡΤ-3, 17:15) αναμέτρηση Αρης-Προμηθέας στο «Nick Galis Hall» μπορεί να απογειώσει το πατρινό συγκρότημα, δίνοντάς του αβαντάζ για την 4άδα και κυρίως για την 3η θέση στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Ο Προμηθέας με το 4 στα 4 που έκανε στην έδρα του στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας της Basket League, έχοντας σημειώσει, μάλιστα, τρεις «100άρες», όσες είχε συνολικά στις 7 πρώτες σεζόν του στη μεγάλη κατηγορία.

Ο προπονητής του Προμηθέα Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έχει στη διάθεσή του τους Κόνιαρη, Μπαζίνα, Κάουαν, Χέιλ, Πλώτα, Πρέκα, Λάγιο, Ρέινολντς, Χρυσικόπουλο, Κόφεϊ και Εχενίκε, ενώ θα επιλέξει σε έναν εκ των Κούρουκς και Στίβενς για τη 12άδα.

Δεν χρειάζεται φυσικά να σας θυμίσουμε ότι ο Προμηθέας δεν έχει νικήσει ποτέ τον Αρη στη Θεσσαλονίκη. Το παιχνίδι θα διευθύνουν η Αθηναία ρέφερι της Ευρωλίγκας, Βασιλική Τσαρούχα, ο διεθνής Γιάννης Τηγάνης (Αττικής) και ο Γιώργος Κατραχούρας (Κρήτης).