Πάτρα: Τροχαίο ατύχημα στην συμβολή οδών Παπαφλέσσα και Μαιζώνος – Τραυματίστηκε γνωστή Πατρινή ΦΩΤΟ

Τι έγραψε η πατρινή εθελόντρια  στο facebook

Πάτρα

Ένα σοβαρό τροχαίο είχαμε χθες το βράδυ, Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, στη διασταύρωση των οδών Παπαφλέσσα και Μαιζώνος. Στο τροχαίο τραυματίστηκε η γνωστή εθελόντρια Βιβή Παξινού, της οποίας το αυτοκίνητο καρφώθηκε σε ένα φανάρι όταν μία άλλη οδηγός παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη.

Όπως έγραψε η ίδια σε ανάρτησή της:

Άπειρα ευχαριστώ σε όλους εσάς που με παίρνετε τηλέφωνο και ανησύχησατε για μένα
Δυστυχώς χτύπησα στο κεφάλι που έχω κάποια ευαισθησία όπως ξέρετε όλοι έχω κ αρκετά ράμματα και δεν μπορώ να απαντώ στο τηλέφωνο γιατί πονάω πάρα πολύ

Είχαμε γιατί ήταν και ο Στέλιος μαζί μου ο οποίος χτύπησε και αυτός το κεφάλι του ένα πολύ άσχημο τροχαίο τη νύχτα Μαιζώνος και Παπαφλέσσα νομίζω. Δεν θυμάμαι ακριβώς πώς λέγεται ο δρόμος που κατεβαίνει για τον Άγιο Ανδρέα και την παραλία και θα παρακαλούσα πάρα πολύ αυτούς τους ανθρώπους που μαζεύτηκαν εκεί. Γιατί εμένα με πήρε το ασθενοφόρο και δεν πρόλαβα να δω και να μιλήσω με κανέναν αν κάποιος είδε την κοπέλα που πέρασε με κόκκινο ας το πει ας μου στείλει ένα μήνυμα για να μην μπλέξουμε με δικαστήρια και λοιπά. Γιατί δεν ξέρω αν θα παραδεχτεί πως πέρασε με κόκκινο.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους και μόλις είμαι λίγο καλύτερα θα μιλήσουμε Γιατί από χθες το βράδυ τώρα βγήκα από το νοσοκομείο.