Χριστόπουλος: «Εχουμε αποκτήσει πνεύμα νικητή»

Χριστόπουλος

Πορεία «τρένο» τρέχει στα τελευταία πέντε παιχνίδια για την ομάδα βόλεϊ του Ερμή Πατρών η οποία νίκησε προχθές εκτός έδρας, εύκολα με 3-0 (25-19,25-19,25-20) σετ, την Ολυμπιάδα, στο τοπικό ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής.

Η ομάδα του Χριστόπουλου ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς και δίκαια σημείωσε την 5η συνεχόμενη νίκη της η οποία την έχει φέρει στην 5η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, ενώ στη κορυφή είναι η ΑΕ Αρμενίων με 18.

Η Πατρινή ομάδα κοιτάζει ψηλά και παρότι νεοφώτιστη είναι σχεδόν σίγουρο ότι σε λίγες αγωνιστικές θα κλειδώσει τη παραμονή της και θα κοιτάζει ψηλότερα.

Μετά το τέλος ο τεχνικός του Ερμή, Γιώργος Χριστόπουλος, δήλωσε: «Ειμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών, ήταν πολύ καλοί παρότι ήταν ένα τοπικό ντέρμπι και ήμασταν καλοί στο μπλοκ-άμυνα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για γρήγορη παραμονή στη κατηγορία».

Το επόμενο παιχνίδι για τον Ερμή είναι το Σάββατο όπου θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Πετρούπολη, με στόχο την 6η συνεχόμενη νίκη της.