O ονειρικός γάμος της Παρασκευής και του Sam-Από το Missouri των ΗΠΑ στο Σκιαδά Τριταίας

Η σχεδιαστική ιδέα του γάμου ακολουθούσε την ελιά και τη χρωματική της παλέτα, καθώς το ίδιο μοτίβο διακόσμησης τηρήθηκε και στο Rehearsal dinner.

ονειρικός

O Sam Elliot και η Paraskevi Panousis ξεκίνησαν τη δική τους ιστορία αγάπης στο Kennett, Missouri των ΗΠΑ όπου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν και αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τον γάμο των ονείρων τους στην Ελλάδα, τόπο καταγωγής και των δύο.

Επέλεξαν, τηρώντας τις παραδόσεις μας, η γαμήλια τελετή να πραγματοποιηθεί στο Σκιαδά Τριταίας, από όπου είναι η καταγωγή της γοητευτικής νύφης και συνέχισαν με τη γαμήλια εκδήλωση στον ιστορικό χώρο της Achaia Clauss με ένα classy buffet dinner, το οποίο εξελίχθηκε σε ένα ξέφρενο party μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η σχεδιαστική ιδέα του γάμου ακολουθούσε την ελιά και τη χρωματική της παλέτα, καθώς το ίδιο μοτίβο διακόσμησης τηρήθηκε και στο Rehearsal dinner που πραγματοποιήθηκε μια ημέρα πριν τη γαμήλια εκδήλωση με φόντο το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στο Ρίο. Η φωτογραφική κάλυψη του event είχε η εταιρεία «Sinis We portray what you feel».

ονειρικός

KOSTAS SINIS

ονειρικός

KOSTAS SINIS

ονειρικός

KOSTAS SINIS

ονειρικός

KOSTAS SINIS