Παρέμβαση εισαγγελέα για την 54χρονη με κορονοϊό που αρνούνταν να διασωληνωθεί
Η προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, με αφορμή δημοσιεύματα.
Προκαταρκτική εξέταση θα διενεργηθεί από τον εισαγγελέα Πρωτοδικών, Γιώργο Νούλη, σχετικά με το θάνατο 54χρονης ανεμβολίαστης γυναίκας στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» η οποία είχε αρνηθεί να διασωληνωθεί.
Η προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε από την προισταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, με αφορμή δημοσιεύματα.
Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης δεν θα ερευνηθούν οι γιατροί του νοσοκομείου οι οποίοι κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, ζητώντας ακόμη και εισαγγελική παραγγελία για να διασωληνωθεί η ασθενής αλλά τα πρόσωπα εκείνα που απέτρεψαν ή εμπόδισαν τους γιατρούς από την έγκαιρη διασωλήνωση της ασθενούς.
Τα διερευνώμενα αδικήματα είναι θανατηφόρος έκθεση, ηθική αυτουργία στο αδίκημα αυτό καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Προσωπικός Βοηθός: Πώς θα κάνετε αίτηση για 1.939 ευρώ τον μήνα
Τα social media «καταβροχθίζουν» την τηλεόραση
Ο Ιστιοπλοϊκός της Πάτρας στο Aegean Regatta 2026
Οι 4 Κυριακές με ανοιχτά μαγαζιά έως τα Χριστούγεννα 2026
Η Apple αποκάλυψε κατά λάθος τα AirPods με κάμερα
Στο πλευρό των πολιτών ο Ανδρέας Κατσανιώτης για τον Δεκαπενταύγουστο
ΕΕΤΑΑ – Παιδικοί σταθμοί: Ανακοινώθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα
Το YouTube αλλάζει και τα νούμερά σου θα εκτοξευθούν αλλά τα έσοδα όχι
