Βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου εξουδετερώθηκε στο Ελληνικό – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ πρόκειται για την τρίτη βόμβα, που έχει εντοπιστεί στο εργοτάξιο από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα έργα.
Λίγα λεπτά μετά τις 11:30 την Πέμπτη (14/12) δόθηκε εκ νέου στην κυκλοφορία ολόκληρη η γραμμή 7 του τραμ, που εκτελεί το δρομολόγιο «Ασκληπιείο Βούλας – Αγία Τριάδα», καθώς με ελεγχόμενη έκρηξη ολοκληρώθηκε η επιχείρηση εξουδετέρωσης βόμβας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ πρόκειται για την τρίτη βόμβα, που έχει εντοπιστεί στο εργοτάξιο από τη στιγμή που ξεκίνησαν τα έργα.
Στο σημείο εκτός από τους πυροτεχνουργούς των Ενόπλων Δυνάμεων κλήθηκε και η Πυροσβεστική, ενώ υπήρχαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είχαν τεθεί σε ισχύ από τη διασταύρωση του Αλίμου στη λεωφόρο Ποσειδώνος, όπως επίσης και σε άλλους δρόμους της περιοχής.

Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Google, Anthropic, Meta, OpenAI, xAI και Nvidia υπέγραψαν το σχέδιο Trump για την AI
Κληματόβεργες, ελιά και θυμάρι: το άρωμα που δίνει ο τόπος στο ψητό
Αϋπνία και κίνδυνος εγκεφαλικού: Νέα μελέτη δείχνει αύξηση κατά 26%
Το Instagram πλέον θα σου λέει πώς να κάνεις ένα post viral
Γιατί αξίζει να ξαναπιάσεις το τετράδιο μετά τα 45
