Για Τυροκομικά Εξαιρετικής ποιότητας μόνο στα s/m 3Α ΑΡΑΠΗΣ!

Γιορτινό τραπέζι χωρίς εκλεκτά τυροκομικά δεν γίνεται! Στα s/m 3Α ΑΡΑΠΗΣ γνωστά για την εξαιρετική ποιότητα και ποικιλία των τυροκομικών, θα ανακαλύψετε μια τεράστια γκάμα τυροκομικών και αλλαντικών. Οι εξειδικευμένοι τυροκόμοι των 3Α ΑΡΑΠΗΣ θα σας βοηθήσουν να βρείτε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά πλατώ αλλά και να συνοδέψετε τέλεια το γιορτινό σας τραπέζι.

Παράλληλα όμως θα βρείτε αχτύπητες προσφορές σε κρεατικά όπως Αμβροσιάδης Κοκόρι νωπό ελληνικό μόνο 3,90 € το κιλό και Χοιρινό και Κοτόπουλο Ρολό μόνο 7,29 το κιλό.

Στο χριστουγεννιάτικο φυλλάδιο προσφορών 32 σελίδων θα βρείτε ότι μπορεί να χρειαστείτε αυτές τις γιορτές σε εξαιρετικές τιμές αλλά και με πολλούς διαγωνισμούς με πλούσια δώρα, ιδέες και προτάσεις! Δείτε όλες τις προσφορές φυλλαδίου  ηλεκτρονικά εδώ: www.arapis3a.gr και ανακαλύψτε ακόμα περισσότερες προσφορές στα καταστήματά μας!

Ενδεικτικά έως και 9/01 δείτε μοναδικές προσφορές που θα κάνουν οικονομικό αλλά και πλούσιο το εορταστικό σας τραπέζι, όπως:

  1. KERRYGOLD regato τυρί classic Ιρλανδίας μόνο 9,80 € το κιλό
  2. Κολλιός Παραδοσιακό Ημίσκληρο Τυρί μόνο 9,48 € το κιλό
  3. Grana Padano Ιταλίας για το τραπέζι των εορτών στην αχτύπητη τιμή των 12,88€ ανά κιλό
  4. Φέτα βαρελίσια Π.Ο.Π. «Ο Μωριάς» μόνο 9,98 € το κιλό
  5. Λαχταριστό χοιρινό ή κοτόπουλο ρολό γεμιστό μόνο 7,29 € το κιλό
  6. Υφαντης Fouantre ζαμπόν μπούτι & γαλοπούλα με…πλούσια γεύση & μοναδικά αρώματα -30%

Αλλά και πολλές προσφορές σε τοπικά προϊόντα όπως

Λουξ πορτοκαλάδα ή λεμονάδα 5+1 δώρο 6Χ330 ml μόνο 2,44 €

Φάρμα Ηλείας Στραγγιστό γιαούρτι 10% & 2% 1 κιλού μόνο 2,69 € ανά συσκευασία.

Vantana Τεντούρα Classic 20% vol 700 ml μόνο 10,25 €

ΑΧΑΪΑ ΡΩΜΑΝΟΣ οινοποιείν ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗ -20%, Oίνος λευκός και Ροζέ 1,5 lt μόνο 1,96 € ανά συσκευασία, και Οίνος Ημίγλυκος Ερυθρός 1,5 lt μόνο 2,32 €

Εκλεκτές γεύσεις, ποικιλία και γιορτινές λιχουδιές σε αχτύπητες τιμές για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας το καλύτερο εορταστικό τραπέζι!

Καλές γιορτές από τα s/m  3Α ΑΡΑΠΗΣ!