Ο Προμηθέας θα τιμήσει στις 4/1 τη μνήμη του Ανδρέας Μελιγδή
Ο Προμηθέας θα τιμήσει τη μνήμη του Ανδρέα Μελιγδή, δίνοντας το όνομά του στο κεντρικό γήπεδο του «Promitheas Park».
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
«Ο Οργανισμός του Προμηθέα θα τιμήσει την Πέμπτη 4/1/24 και ώρα 19:30 τη μνήμη του Ανδρέα Μελιγδή δίνοντας το όνομα του στο κεντρικό γήπεδο του Promitheas Park ως ελάχιστο φόρο τιμής, αλλά και ως μια διαρκή υπενθύμιση και ανάδειξη των αξιών και των αρχών που αυτός αντιπροσώπευε.
Ο Ανδρέας αποτέλεσε επί σειρά ετών επικεφαλής της Ακαδημίας του Προμηθέα Πάτρας και ήταν εκ των πρωτεργατών της δημιουργίας της Ακαδημίας του συλλόγου και υπήρξε ο στυλοβάτης της ανάπτυξής της.
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί οι τοπικοί φορείς και σωματεία, ενώ σημαντική θα είναι και η παρουσία των φίλων της ομάδας μας σε μια εκδήλωση ανοιχτή προς το κοινό».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ψηφιακό Φροντιστήριο: Δημοσιεύτηκαν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών εκπαιδευτικών για το 2026-2027
Η Neuralink του Elon Musk έχει έτοιμο το εμφύτευμα που φιλοδοξεί να δώσει όραση σε τυφλούς
«Νέοι Βυζαντινολόγοι σε διάλογο»: Επιστημονική συνάντηση για τις Βυζαντινές Σπουδές στην Πάτρα
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι αναμορφωμένοι πίνακες για τις 1.000 θέσεις πτυχιούχων – Ξεκινούν οι συνεντεύξεις
Επιστήμονες ανακάλυψαν πώς να εντοπίζουν τα 3D printed όπλα από το πλαστικό τους
