Ανανέωσε με τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κάρλο Αντσελότι

Ο Κάρλο Αντσελότι έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης για νέο συμβόλαιο διετούς διάρκεια, το οποίο και θα τον διατηρήσει στον πάγκο της ομάδας για -τουλάχιστον- μία πενταετία, στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα.

Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κάρλο Αντσελότι θα παραμείνει κι επίσημα προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ανακοινώθηκε η ανανέωση του συμβολαίου του από τη “Βασίλισσα”, για τα επόμενα δύο χρόνια και μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Όπως είχε αποκαλύψει νωρίτερα ισπανικό Μέσο, ο Κάρλο Αντσελότι έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης για νέο συμβόλαιο διετούς διάρκεια, το οποίο και θα τον διατηρήσει στον πάγκο της ομάδας για -τουλάχιστον- μία πενταετία, στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα.

Ο Ιταλός τεχνικός άφησε έτσι στα… κρύα του λουτρού την Ομοσπονδία της Βραζιλίας, η οποία είχε σχεδόν ανακοινώσει τον Αντσελότι ως επόμενο προπονητή της εθνικής ομάδας, με δηλώσεις του προέδρου της.

Ο Αντσελότι ήταν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης από το 2013 μέχρι το 2015 και επέστρεψε το 2021 στην ομάδα, με το νέο συμβόλαιο να τον “δένει” στη Μαδρίτη μέχρι το 2026.