Θεσσαλονίκη: 15χρονη καταγγέλλει ότι τη βίασαν 36χρονος με τη σύντροφό του
Η ανήλικη κοπέλα, κατήγγειλε ότι ένας 36χρονος με την 31χρονη σύντροφό του, τη βίασαν, ενώ νωρίτερα απαίτησαν από αυτήν 2.000 ευρώ προκειμένου να της επιτρέψουν να φύγει.
Σοκάρει η καταγγελία μίας 15χρονης από τα Διαβατά της Θεσσαλονίκης, που φέρεται να έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια ενός ζευγαριού Πακιστανών.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία, όπως αναφέρει το thestival.gr, χθες, η ανήλικη κοπέλα, ένας 36χρονος με την 31χρονη σύντροφό του, τη βίασαν, ενώ νωρίτερα απαίτησαν από αυτήν 2.000 ευρώ προκειμένου να της επιτρέψουν να φύγει.
Αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τα δύο άτομα, για υπόθεση που αφορά σε διενέργεια γενετήσιας πράξης σε βάρος της 15χρονης. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκων και της εκβίασης κατά συναυτουργία.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πρέπει να πλένεις τα καινούρια σου ρούχα πριν τα φορέσεις;
Όλα όσα φέρνει η τελική αναβάθμιση The Naturalist Update στο Ball x Pit
Η «Ειρήνη» του Αριστοφάνη έρχεται στην Αρχαία Ολυμπία
Σαλμονέλα: Τελικά πρέπει να πλένουμε το κοτόπουλο ή όχι;
PlayStation Plus Αυγούστου: Τρία παιχνίδια που δεν θυμίζουν σε τίποτα το ένα το άλλο
Θεία Λειτουργία για την Αγία Παρασκευή στο Παλαιό Πάος ΦΩΤΟ
Το μοιραίο λάθος που κάνουμε με το καρπούζι και χαλάει αμέσως: Πώς να το διατηρήσετε φρέσκο και τραγανό
Κωνσταντίνος Βασάλος: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία της συντρόφου του ΦΩΤΟ
