Η νίκη που «ψήλωσε» την Ολυμπιάδα
Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η ομάδα βόλεϊ της Ολυμπιάδας, νίκησε εντός έδρας με 3-2 (25-23, 21-25, 26-24, 20-25, 16-14) σετ, την Γλυφάδα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής.
Με τους δύο βαθμούς οι «πορτοκαλί» βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας και έχει απόσταση από τις δύο τελευταίες θέσεις που οδηγούν, εκτός απρόοπτου, στον υποβιβασμό.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, η πατρινή ομάδα προηγήθηκε με 1-0 και 2-1 σετ, ωστόσο ισοφαρίστηκε και τις δύο φορές, όμως στο τάι-μπρέικ η ψυχραιμία ήταν αυτή που έδωσε το σετ και μαζί τη νίκη.
Να σημειωθεί ότι οι διαιτητές Καραγιαννόπουλος-Κοσμάς απέβαλλαν τον Γεωργακόπουλο στο 2ο σετ και τον Αγγελόπουλο της Γλυφάδας στο 5ο σετ για διαμαρτυρίες.
H Ολυμπιάδα κοιτάζει από σήμερα τη συνέχεια όπου όμως η 13η αγωνιστική έχει ρεπό, ωστόσο ο Ερμης που είχε ρεπό την προηγούμενη αγωνιστική θα παίξει κανονικά και θα έχει δύσκολο έργο, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, την ΑΕ Αρμενίων.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 12 αγώνες)
Κερατέα 31
ΝΟΠ Ρεθύμνου 27
ΑΕ Αρμενίων 27
ΑΟ Παγκρατίου 20
————————
ΑΣΠ Ερμής 18
Ολυμπιάδα 13
Γλυφάδας 12
ΣΦΑΜ Φοίβος 11
ΓΕ Ηρακλείου 10
Πετρούπολη 6
Αθληση Μυτιλήνης 5.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
N1 Casino: Πώς να Ελέγξετε τα Έξοδά σας με Έξυπνη Διαχείριση
Η Acer χτυπά το MacBook Neo εκεί που πονάει οθόνη 120Hz και διπλάσιες θύρες
Εκδήλωση πολιτισμού στους Κάτω Λουσούς ΦΩΤΟ
Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: Πότε ανοίγει το myΘέρμανση και πως θα κάνετε αίτηση
Γιατί η Sony δεν βιάζεται καθόλου να βγάλει το PS6 και η απάντηση εκπλήσσει
Στο Σταροχώρι γιορτάστηκε η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου ΦΩΤΟ
Μην πετάτε το νερό από το κλιματιστικό: Οι 3 χρήσεις που θα σας γλιτώσουν χρήματα
Meta και Google νικήθηκαν από έναν AI κολοσσό που δεν θα το περιμένε κανείς
