Ο Ντόντης με τη…βούλα το άλμα στην ΑΕΚ
Ολυμπιάδα, Παναχαϊκή, Καλαμάτα ’80 και τώρα στα «κιτρινόμαυρα»
Παίκτης της ΑΕΚ είναι και με τη…βούλα ο πατρινός ακραίος, Νίκος Ντόντης, που ξεκίνησε το βόλεϊ στην Ολυμπιάδα, αγωνίστηκε με την Παναχαϊκή στη Volley League και πέρυσι ανήκε στην Καλαμάτα ’80.
«Η ΑΕΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και ήθελα να αποτελέσω μέλος της» δήλωσε ο Νίκος Ντόντης και πρόσθεσε: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να βοηθήσω την ομάδα και να κατακτήσουμε μία από τις πρώτες θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση και να διεκδικήσουμε την άνοδο. Εύχομαι πάνω από όλα να έχουμε υγεία, να μην έχουμε τραυματισμούς και να ολοκληρωθεί χωρίς διακοπές το πρωτάθλημα».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ για την απόκτηση του Νίκου Ντόντη έχει ως εξής:
«H AEK βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Ντόντη. Ο 28χρονος (16/09/1993) ακραίος, ύψους 1,91 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.
Ο Νίκος Ντόντης ξεκίνησε την καριέρα του από την Ολυμπιάδα Πατρών, όπου αγωνίστηκε από το 2008 έως το 2017. Ακολούθησε το πέρασμά του από την Παναχαϊκή (2017-18), για να επιστρέψει για ακόμα μία θητεία στην Ολυμπιάδα (2018-19). Τα τελευταία δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Καλαμάτας 80 (2019-2021). Nίκο, καλωσήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ»!
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εναρξη λειτουργίας της Σχολής Βυζαντινής Αγιογραφίας στο Αίγιο
Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά εισιτήρια για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς το 2026
Θέλεις PS5 Pro; Η Sony θέλει πρώτα να αποδείξεις ότι πραγματικά παίζεις
Tο Cooperation Day του Interreg στο Επιμελητήριο Αχαΐας ΦΩΤΟ
ΔΥΠΑ: Πάνω από 140 επιχειρήσεις και 3.500 θέσεις εργασίας στην 58η Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα
