Από την Κ. Αχαΐα με τον θρύλο του βόλεϊ Σάκη Μουστακίδη

Η Αγγελική Σαράντη στη Νίκη Αλεξανδρούπολης

Από την Κ. Αχαΐα με τον θρύλο του βόλεϊ Σάκη Μουστακίδη

Από τα ΑστέρΙΑ Αχαΐας στη Νίκη Αλεξανδρούπολης με προπονητή έναν θρύλο του Ελληνικού βόλεϊ, τον Σάκη Μουστακίδη.
Ο λόγος για την Αγγελική Σαράντη με τη σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Κ. Αχαΐας να έχει ως εξής:
«Στο σύλλογο μας έχουμε μάθει ότι επιτυχία δεν είναι η νίκη ενός τμήματος αλλά η πρόοδος και η εξέλιξη των αθλητών.
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή συγχαίρουμε αθλητές και αθλήτριες για την επιτυχία τους στις εισαγωγικές εξετάσεις στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Χώρας μας αλλά και του εξωτερικού.
Έχουμε πολλά παραδείγματα στη σύντομη 10ετη παρουσία μας αθλητών που εξελίσσονται από τα Αστέρια και ακολουθούν το άθλημα στο επόμενο βήμα τους.

Η στυλοβάτης των Αστεριών Αχαΐας στο βόλεϋ η κεντρικός μας Αγγελική Σαράντη πέρασε στις εισαγωγικές της εξετάσεις στη Κομοτηνή στο τμήμα των ΤΕΦΑΑ και πλέον για τα επόμενα χρόνια θα είναι κάτοικος Βορείου Ελλάδας.
Η Αγγελική, κόρη του coach Χρήστου Σαράντη (ενός εκ των δύο ιδρυτών του ομίλου) και της ιατρού Χαράς Γουλιάμη επίσης μέλος του συλλόγου μας ήταν από τις πρώτες αθλήτριες σε ηλικία 6 ετών που ξεκίνησε τη πορεία της στη Δυτική Αχαΐα βόλεϋ μαζί με τα Αστέρια.
Σύντομα εξελίχθηκε και έγινε αναπόσπαστο κομμάτι των αναπτυξιακών έως το γυναικείο τμήμα που στήριξε το κέντρο της ομάδας μας από τη θέση που αγωνίζεται.
Να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της διοίκησης της Νίκης Αλεξανδρούπολης για την φιλοξενία τους στις πρώτες μας επαφές καθώς επίσης κομβικό σημείο στην ολοκλήρωση της μεταγραφής ήταν το δίδυμο των ανθρώπων που αμφότεροι είμαστε τυχεροί που τους έχουμε στους συλλόγους μας και δεν είναι άλλοι από τους πρώην διεθνείς πρώην συμπαίκτες για 12 χρόνια σε Άρη και Ολυμπιακό Πειραιώς το ελληνικό δίδυμο ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗ – ΛΥΚΟΥΔΗ, ο coach Μουστακίδης είναι προπονητής στην ομάδα της Νίκης Αλεξανδρούπολης και φίλος του μέλους του συλλόγου μας Λυκούδη Γιώργου.
Σε αυτό το σημείο ενεργοποιήσαμε την διαδικασία που έχουμε ως 2η ενότητα στο πρόγραμμα μας :
-Παροχή συμβούλων για τα παιδιά που θέλουν να κάνουν καριέρα στο άθλημα.
Αγγελική καλή επιτυχία!».

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ