Στα… κόκκινα η αγορά της Πάτρας για τον Βαλεντίνο-Στο πνεύμα της ημέρας οι βιτρίνες της πόλης

Διανύουμε τον πιο ρομαντικό μήνα του χρόνου. Χθες ήταν η ημέρα των ερωτευμένων. Μια ημέρα που μας υπενθυμίζει πως παρ’ όλες τις ασχολίες μας δεν πρέπει να ξεχνάμε τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας.

κόκκινα

Διανύουμε τον πιο ρομαντικό μήνα του χρόνου. Χθες ήταν η ημέρα των ερωτευμένων. Μια ημέρα που μας υπενθυμίζει πως παρ’ όλες τις ασχολίες μας δεν πρέπει να ξεχνάμε τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας. Κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου, μεγάλοι και μικροί, άνδρες και γυναίκες, γιορτάζουν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, την γιορτή των ερωτευμένων, όπως κοινώς λέγεται. Αλλωστε ο «έρωτας χρόνια δεν κοιτά» και όπως λένε και οι καταστηματάρχες, πολλοί πελάτες τους είναι ηλικιωμένοι, που δεν ξεχνούν τον σύντροφο ή τη σύντροφό τους, δείχνοντας το ενδιαφέρον τους με μια συμβολική πράξη αγάπης.

κόκκινα

Στο πνεύμα της ημέρας, λοιπόν, στολίστηκαν χθες οι βιτρίνες της Πάτρας σε μια προσπάθεια των καταστηματαρχών να προσελκύσουν τους καταναλωτές. Από αυτές δεν έλειψαν και οι ξεχωριστές προτάσεις για δώρα από όλα τα καταστήματα. Ωστόσο, η κίνηση στην αγορά παρέμεινε υποτονική παρά τις πρωτότυπα στολισμένες βιτρίνες του κέντρου της αχαϊκής πρωτεύουσας.

κόκκινα

Τα ανθοπωλεία,τα ζαχαροπλαστεία, όπως και τα καταστήματα με είδη δώρων είχαν την… τιμητική τους, από το πρωί, έως αργά το απόγευμα, στολίστηκαν δε αναλόγως, με το κόκκινο χρώμα και τις καρδιές κάθε μεγέθους να επικρατούν παντού. Και τα ζαχαροπλαστεία όμως είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα διαθέτοντας μια ποικιλία γλυκών για κάθε βαλάντιο με τα περισσότερα εξ αυτών να παρασκευάζονται ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

κόκκινα

 

κόκκινα

κόκκινα

κόκκινα