Θεσσαλονίκη: Νεκρός ο οδηγός του ΙΧ που έπεσε στο λιμάνι της Επανομής
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός του Ι.Χ., το οποίο έπεσε στο λιμάνι της Επανομής το μεσημέρι της Πέμπτης (15/2), υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός του Ι.Χ., το οποίο έπεσε στο λιμάνι της Επανομής το μεσημέρι της Πέμπτης (15/2), υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.
Ο άνδρας ανασύρθηκε από ιδιώτη δύτη και παρελήφθη από το ΕΚΑΒ, προκειμένου να διακομιστεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.
Στο σημείο έσπευσαν στελέχη του Λιμενικού Σώματος με όχημα. Ακολούθησε επιχείρηση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρχαν επιβάτες εντός του οχήματος.
ΝΕΟΤΕΡΑ
Νεκρός ανασύρθηκε ένας άνδρας, αγνώστων λοιπών στοιχείων, από τη θαλάσσια περιοχή στο λιμάνι της Επανομής, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Ο άνδρας, όπως ενημέρωσε αυτόπτης μάρτυρας το Λιμενικό, πάτησε γκάζι και οδήγησε το όχημά του στο νερό από τη σκάλα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Επιστροφή ενοικίου 2026: ποιοι δικαιούνται, πόσα και πότε πληρώνεται
Πάτρα: Με αυξημένη προσέλευση η εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας με τον Μιχάλη Κατρίνη ΦΩΤΟ
Νέα τεχνολογία μειώνει την μυρωδιά των σκουπιδιών ακόμη και τις ζεστές ημέρες
Αυτόνομο mini-drone 40 γραμμαρίων που κυνηγάει κουνούπια παρουσιάζει η ιστοσελίδα Vita Casalese
Πάτρα: Το ΚΚΕ τιμά την επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης το 1944
