Η Τζένοα επέλεξε τον Τσιρίνη του Αρη Πατρών
Ο τερματοφύλακας του Αρη Πατρών συμμετείχε τον περασμένο Δεκέμβριο στο 3ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών που διοργάνωσε η Athens Goalkeepers Academy Athens στην Αθήνα
Ανάμεσα στους τερματοφύλακες που επέλεξαν οι άνθρωποι της Τζένοα για να βρεθούν και πάλι το επόμενο διάστημα στην ιταλική πόλη για έναν περίπου μήνα, προκειμένου να προπονηθούν και να αξιολογηθούν εκ νέου, βρίσκεται ο Γιώργος Τσιρίνης.
Ο τερματοφύλακας του Αρη Πατρών συμμετείχε τον περασμένο Δεκέμβριο στο 3ο Πανελλήνιο Camp Τερματοφυλάκων και Προπονητών που διοργάνωσε η Athens Goalkeepers Academy Athens στην Αθήνα.
Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο επί σειρά ετών προπονητής τερματοφυλάκων της Τζένοα, Λούκα Ντε Πρα, ο οποίος αξιολόγησε τους συμμετέχοντες και ανάμεσα σ’ αυτούς που επέλεξε ήταν και ο γκολκίπερ του Αρη Πατρών.
Τα μέλη της αποστολής της Athens Goalkeepers Academy βρέθηκαν το δεύτερο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου στο προπονητικό κέντρο της Τζένοα και συμμετείχαν στο πρόγραμμα εκπαίδευσης και αξιολόγησης του Ντε Πρα με τον Τσιρίνη να παίρνει την … πρόκριση για την επόμενη φάση του προγράμματος.
Η Αthens Goalkeepers Academy διατηρεί άριστες σχέσεις με τη διοίκηση του Αρη Πατρών, με την οποία ετοιμάζουν διάφορα πρότζεκτ που θα υλοποιηθούν τους επόμενους μήνες στην Πάτρα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: Πότε ανοίγει το myΘέρμανση και πως θα κάνετε αίτηση
Η Acer χτυπά το MacBook Neo εκεί που πονάει οθόνη 120Hz και διπλάσιες θύρες
Ο Καραγκιόζης στον Καταρράκτη Πατρών ΦΩΤΟ
Μην πετάτε το νερό από το κλιματιστικό: Οι 3 χρήσεις που θα σας γλιτώσουν χρήματα
Γιατί η Sony δεν βιάζεται καθόλου να βγάλει το PS6 και η απάντηση εκπλήσσει
Αρχαία Ολυμπία: Η κωμωδία ο «Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» στο Διεθνές Φεστιβάλ
ΕΕΤΑΑ: Βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα για τα voucher παιδικών σταθμών
Meta και Google νικήθηκαν από έναν AI κολοσσό που δεν θα το περιμένε κανείς
