Αήττητη η ΝΕΠ, εύκολο μεσημέρι με Αρη Νίκαιας (17-6)

Η Ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ νίκησε και τον Αρη Νίκαιας με 17-6 και παραμένει χωρίς ήττα σε 12 μέχρι στιγμής παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Αήττητη η ΝΕΠ, εύκολο μεσημέρι με Αρη Νίκαιας (17-6) Η ΝΕΠ εξακολουθεί να παραμένει αήττητη στην Α2 Εθνική Ανδρών του πόλο

Μια ακόμη νίκη πέτυχε η ΝΕΠ στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο, καθώς επικράτησε με 17-6 επί του Αρη Νίκαιας στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός», παραμένοντας αήττητη. O προπονητής της ΝΕΠ Μάκης Λυκούδης δήλωσε τα εξής αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Ηταν ένα από τα 4 τελευταία παιχνίδια που έχουμε για το τέλος της κανονικής περιόδου. Πιστεύω ότι φάνηκε και σε αυτό το παιχνίδι η καλή προπόνηση που έχουμε κάνει. Κάθε αγώνας για εμάς πλέον είναι τελικός. Πάμε βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι».
Η τεχνική ηγεσία της ΝΕΠ έκανε ειδική αναφορά στον νεαρό Βαλουξή, ο οποίος έδωσε ταχύτητα και αρκετές λύσεις στην επίθεση.
Διαιτητές: Τσότρας-Γιαννελης. Τα 8λεπτα: 5-1, 3-3, 3-1, 6-1. Τα γκολ του Αρη Νίκαιας: Γαβαλας 3, Γούρας 1, Μίχας 2.
ΝΕΠ: Μαυριόπουλος, Λυκούδης 5, Τζέιμς 1, Τουλγαρίδης, Τσίπης, Καραϊσκος 1, Τρασάι 4, Κωνσταντακόπουλος, Βαλουξής 3, Καρράς, Αντίοχος 3, Δελαπόρτας, Δραγώνας, Αβαγιανός, Γιαννακόπουλος.
Τα «δελφίνια» θα παίξουν το Σάββατο (16:00) στην Καλαμάτα με την ΠΑΕ Αργης.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ