ΔΥΠΑ: Πάνω από 3.000 θέσεις εργασίας στον τουρισμό στις ημέρες καριέρας στο ΣΕΦ
Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την «Ημέρα Καριέρας στον Τουρισμό» το Σάββατο 30 Μαρτίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στον Πειραιά, από τις 10:00 έως τις 18:00.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν πάνω από 100 επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου, όπως ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων, επιχειρήσεις εστίασης, επιχειρήσεις εξυπηρέτησης αεροδρομίων, κ.ά. που προσφέρουν περισσότερες από 3.000 θέσεις εργασίας για πολλές ειδικότητες και για πολλά επίπεδα εκπαίδευσης και εξειδίκευσης.
Η ΔΥΠΑ διοργανώνει και φέτος Ημέρα Καριέρας αφιερωμένη στον τουρισμό για να στηρίξει τις επιχειρήσεις που – καθώς ξεκινάει η τουριστική σεζόν – αναζητούν προσωπικό για χιλιάδες θέσεις εργασίας.
Ταυτόχρονα, η εκδήλωση παρέχει τη δυνατότητα σε όλους όσους αναζητούν εργασία στον κλάδο, να συνομιλήσουν απευθείας με στελέχη εκατοντάδων επιχειρήσεων και να διερευνήσουν ποιες ευκαιρίες απασχόλησης υπάρχουν που αντιστοιχούν στα προσόντα και τις επαγγελματικές προσδοκίες τους.
Η είσοδος είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στην διεύθυνση:
https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-sef-2024
Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για το Ευρωπαϊκό Έτος Δεξιοτήτων και επίσης να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις και να συνομιλήσουν με μαθητές, εκπαιδευτικούς και στελέχη των Πειραματικών Επαγγελματικών Σχολών (ΠΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ, που προσφέρουν προγράμματα σπουδών αποκλειστικά σε ειδικότητες του τουρισμού.
Οι εκδηλώσεις «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ εξελίσσονται και προσαρμόζονται στις ανάγκες των πολιτών και των επιχειρήσεων, ώστε να αποτελούν κάθε φορά έναν επιτυχημένο κόμβο δικτύωσης και διασύνδεσης, ενισχύοντας την αποτελεσματική σύζευξη προσφοράς και ζήτησης εργασίας.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
6 τρόφιμα με πολλές θερμίδες που θα έπρεπε να τρώτε, σύμφωνα με τους διαιτολόγους
Το επόμενο Apple Watch ίσως δεν μοιάζει καθόλου με όσα ξέρετε
Αιγιάλεια: Εκδήλωση για τα 80 χρόνια του ΔΣΕ στην Κουνινά
Είδατε κατσαρίδα την ημέρα; Τι σημαίνει για το σπίτι σας – Πώς θα τις διώξετε
Έτσι μπορείς να κρύψεις εφαρμογές στο iPhone σου
Το πρόγραμμα της Παναγίας στην Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας
ΕΕΤΑΑ: Πώς θα κάνετε ένσταση για τα voucher παιδικών σταθμών
Η Meta δίνει δωρεάν AI μοντέλο που τρέχει στον υπολογιστή σου
