Ξύπνησαν μνήμες στη ΝΔ Αχαΐας – Η περιήγηση του Παύλου Μαρινάκη στην έκθεση φωτογραφίας της ΔΕΕΠ

Εντυπωσιασμένος ο Παύλος Μαρινάκης στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας για τα 50 χρόνια της παράταξης

ΝΔ

Μνήμες από το ένδοξο παρελθόν της παράταξης της ΝΔ στην Αχαΐα ξύπνησαν, χθες, στην πρώτη μέρα της έκθεσης φωτογραφίας, που διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση της Αχαΐας με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του κόμματος.

Η έκθεση φιλοξενείται στην Αγορά Αργυρή και χθες την επισκέφτηκε ο πατρινός κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος βρέθηκε στην πόλη για την παρουσίαση του βιβλίου του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Μαξίμου, Δημήτρη Τσιόδρα.

Μετά την παρουσίαση του βιβλίου, ο Παύλος Μαρινάκης, συνοδευμένος από τον βουλευτή Αχαΐας Ιάσονα Φωτήλα και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Αχαΐας Αντώνη Κουνάβη βρέθηκε στην Αγορά Αργυρή και ξεναγήθηκε στην έκθεση.

Χρέη ξεναγού εκτέλεσε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας και ο άνθρωπος που επιμελήθηκε την έκθεση, Κώστας Ρηγόπουλος, ο οποίος και ενημέρωσε αναλυτικά για την έκθεση και τις περιόδους που αποτυπώνει.

Η έκθεση φωτογραφίας περιλαμβάνει πολιτικούς της Αχαΐας από εκδηλώσεις, συγκεντρώσεις του κόμματος και βουλευτές των 50 αυτών ετών που έχουν περάσει από υπουργικά αξιώματα και έχουν προσφέρει ποικιλοτρόπως στην παράταξη.

Ο Παύλος Μαρινάκης έμεινε εντυπωσιασμένος από την έκθεση και, μεταξύ άλλων, είπε: «Δεν περίμενα ότι είχατε τέτοιο υλικό στην Πάτρα και πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους για την έκθεση. Υπάρχουν φωτογραφίες ιστορικού χαρακτήρα για το κόμμα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στάθηκε και σε μια φωτογραφία, όπου ο εθνάρχης Κώστας Καραμανλής μιλούσε από τον εξώστη του δημοτικού θεάτρου «Απόλλων», στην Πάτρα, το 1974 και είναι μια από τις φωτογραφίες που κοσμούν τα γραφεία του κόμματος.
Στη συνέχεια, ο Παύλος Μαρινάκης έγραψε στο βιβλίο εντυπώσεων τηνγνώμη του για την έκθεση και ακολούθως έβγαλε αναμνηστική φωτογραφία με όλα τα κομματικά στελέχη.

Πάντως, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό απέφυγε να κάνει δηλώσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην έκθεση σχετικά με την επικαιρότητα.

ΤΣΙΟΔΡΑΣ: «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ»

Την ίδια ώρα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Μαξίμου, Δημήτρης Τσιόδρας, χαρακτήρισε «κατάντημα πολιτικό» την επίθεση της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ελενας Ακρίτα κατά της συζύγου του πρωθυπουργού, Μαρέβας Μητσοτάκη, μιλώντας χθες το πρωί στον Peloponnisos fm 104.1, στην εκπομπή του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου.

Κληθείς να σχολιάσει το θέμα, ο κ. Τσιόδρας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Επιστρέφουμε σε εποχές που θεωρώ πως είχαμε αφήσει πίσω, δυστυχώς», επισημαίνοντας παράλληλα πως η αντιπολίτευση έχει «γαντζωθεί» στο θέμα των Τεμπών εκμεταλλευόμενη τον πόνο των συγγενών των θυμάτων.
Η έκθεση συνεχίζεται καθημερινά 10 π.μ. – 1 μ.μ. και 6 μ.μ. – 8. 30 μ.μ. στην Αγορά Αργύρη, ωστόσο είναι πιθανό την επόμενη εβδομάδα να μεταφερθεί σε άλλο χώρο ώστε να εμπλουτιστεί.

* Οπως ήταν φυσικό, υπήρχαν αυστηρά μέτρα ασφαλείας από την τοπική ΕΛΑΣ στη χθεσινή επίσκεψη του Παύλου Μαρινάκη.

 

Διαβάστε επίσης:

Ταϊβάν: Πώς αποφεύχθηκε η μεγαλύτερη καταστροφή από τα 7,4 Ρίχτερ – ΒΙΝΤΕΟ

Δολοφονία Αγ. Ανάργυροι – Σοκάρει η παραδοχή της ΕΛΑΣ: «Υπήρχε τρόπος να μεταφερθεί με περιπολία το θύμα»

Κ. Μητσοτάκης για φάρμακα: Στηρίζουμε την καινοτομία – Προστατεύουμε τους πολίτες μας από διακοπές στην εφοδιαστική αλυσίδα

Πάτρα: Η οικονομική διευκόλυνση που μετατράπηκε σε «εφιάλτη» – Η εκβίαση για 1.200€

Ενδοοικογενειακή βία: Ποιος γνωστός τραγουδιστής συνελήφθη – Τι συνέβη