Αιγιάλεια: Δεν θα κλείσει η Εθνική Οδός Πατρών-Κορίνθου – Ακυρώνονται οι κινητοποιήσεις

Η ακύρωση της επίσκεψης της υπουργού Παιδείας στην Πάτρα είχε ως αποτέλεσμα την αναστολή των κινητοποιήσεων που είχε προαναγγείλει ο Δήμος Αιγιάλειας.

Αιγιάλεια: Δεν θα κλείσει η Εθνική Οδός Πατρών-Κορίνθου - Ακυρώνονται οι κινητοποιήσεις

Δεν θα προχωρήσει στον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Πατρών-Αθηνών ο Δήμος Αιγιάλειας, όπως είχε προαναγγείλει, μετά την ακύρωση της έλευσης της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως.

Οπως έγραψε και νωρίτερα το pelop.gr, η ακύρωση της επίσκεψης της υπουργού Παιδείας στην Πάτρα για την  διπλή ακαδημαϊκή «γιορτή» του ΕΑΠ, άφηνε ανοικτό το ενδεχόμενο να ανασταλούν οι κινητοποιήσεις που είχε προαναγγείλει ο Δήμος Αιγιάλειας, ο οποίος  αποφάσισε τελικά ότι δεν έχει νόημα να προβούν στις προαναγγελθείσες κινητοποιήσεις και τον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Πατρών – Κορίνθου. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Δ. Καλογερόπουλος καλούσε την υπουργό να επισκεφθεί το Δημαρχείο Αιγίου προκειμένου να συζητήσουν την παραμονή του ΑΕΙ Φυσικοθεραπείας στην πόλη ή να ορίσει αυτή συνάντηση στο υπουργείο, διαφορετικά ο Δήμος θα προχωρούσε σε Παναιγιάλειο Συλλαλητήριο, με ειλημμένη την απόφαση να διακόψουν -για όλη την ημέρα- την κυκλοφορία στη νέα και παλιά εθνική οδό, ως αντίδραση.

 

 

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ