Μίλερ από «χρυσάφι» στην ιστορία της Μπάγερν
Εφτασε τα 218 γκολ με τους Βαυαρούς, ξεπέρασε τον Ρουμενίγκε!
Ο Τόμας Μίλερ βρήκε δίχτυα απέναντι στην Γκρόιτερ Φιρτ (3-1 νίκησε η Μπάγερν) και έβαλε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Μπάγερν αφού έφτασε τα 218 γκολ και ανέβηκε μόνος στην 3η θέση με τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών για τους Βαυαρούς.
Συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό ο Τόμας Μίλερ παραβίασε την εστία των γηπεδούχων με ψύχραιμο πλασέ με το αριστερό εντός περιοχής, με τον 32χρονο φορ να πετυχαίνει μάλιστα ένα ιστορικό γκολ για εκείνον και την ομάδα του.
Ήταν το Νο 218 με τη φανέλα της Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Μίλερ να ξεπερνάει έτσι τον θρυλικό Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε (217 γκολ) και να ανεβαίνει εκείνος στο πόντιουμ με τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών για τους Βαυαρούς.
Μπροστά από αυτόν βρίσκονται μόνο δύο παίκτες, που αποτελούν ουσιαστικά τοτέμ των εξάκις πρωταθλητών Ευρώπης: ο μπόμπερ Γκερντ Μίλερ με το απλησίαστο νούμερο των 563 γκολ και ο αρχισκόρερ της σύγχρονης ιστορίας της Μπάγερν, Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, που έχει 305 γκολ στο ενεργητικό του και… συνεχίζει.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μπορούν όντως οι σκύλοι να καταλάβουν ότι είστε άρρωστοι;
AI slop: Το φαινόμενο που κατακλύζει τα παιδικά βιβλία και τα platforms
Η εορτή του Αγίου Παντελεήμονα στον Ανω Κλείτορα ΦΩΤΟ
Κοινωνικό τιμολόγιο: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για το ΚΟΤ – Οι παγίδες
Πανάκριβα τα Xbox στην ΕΕ: Έως και 200 ευρώ αύξηση στις κονσόλες
Γάμος-έκπληξη για Κριστιάνο Ρονάλντο και Τζορτζίνα Ροντρίγκες
Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν παραλείπετε συστηματικά να φάτε πρωινό
Στη Μύκονο η Ελένη Πετρουλάκη με την 21χρονη κόρη της ΦΩΤΟ
