Καιρός: Βροχές και καταιγίδες…εξπρές σήμερα – Η πρόγνωση για την Πάτρα
Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Παρασκευή 18/04/2024. Οι βροχές θα εκδηλωθούν, από τα δυτικά και το Ιόνιο.
Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Παρασκευή 18/04/2024 λόγω της ταχείας διέλευσης αποκομμένου βαρομετρικού χαμηλού.
Σ’υμφωνα με την πρόνγωση στην Πάτρα, θα επικρατήσει συννεφιά καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ από τις απογευματινές ώρες θα βρέχει.
Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 20 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα μέχρι 4 μποφόρ. Η υγρασία θα ξεπεράσει το 90%.
Λόγω της μεγάλης ταχύτητας με την οποία θα κινηθεί το σύστημα προς τα ανατολικά, η διάρκεια της σημαντικής κακοκαιρίας θα είναι σχετικά μικρή.
Το ξέσπασμα θα εκδηλωθεί με ισχυρές κατά τόπους βροχές και καταιγίδες και ισχυρούς έως και θυελλώδεις ανέμους στο Αιγαίο.
Οι βροχές θα ξεκινήσουν από τα δυτικά και το Ιόνιο.
Από αύριο τις πρώτες πρωινές ώρες τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στα βορειοανατολικά και ανατολικά ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη.
Οι βροχές και οι καταιγίδες στα δυτικά και στο Ιόνιο το μεσημέρι και απόγευμα, καθώς και στα ανατολικά ηπειρωτικά έως το αύριο το πρωί θα είναι κατά τόπους ισχυρές.
Στο Ιόνιο οι άνεμοι δεν αναμένεται να ξεπερνούν τα 5-6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει σημαντική μεταβολή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2026: Πότε πάνε ΑΤΜ οι συνταξιούχοι
AI slop: Το φαινόμενο που κατακλύζει τα παιδικά βιβλία και τα platforms
Ο διαχρονικός Καραγκιόζης από το ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ Αιγίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Voucher Παιδικοί Σταθμοί ΕΕΤΑΑ: Τα 9 «κρυφά» λάθη που πετούν έξω τους γονείς
Πανάκριβα τα Xbox στην ΕΕ: Έως και 200 ευρώ αύξηση στις κονσόλες
Δύο ακόμη ομάδες φιλοξενήθηκαν στο κολυμβητήριο «Επαμεινώνδας Πετραλιάς» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Μπορούν όντως οι σκύλοι να καταλάβουν ότι είστε άρρωστοι;
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία
