Μοιράζει παίκτες ο Ατλας σε όλες τις μεγάλες ΠΑΕ!

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26/9 η πρώτη για την σεζόν 2021-2022, προγραμματισμένη επίσκεψη των υπευθύνων του δικτύου συνεργαζόμενων ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ

Μοιράζει παίκτες ο Ατλας σε όλες τις μεγάλες ΠΑΕ!
Ακόμα ένας παίκτης του Ατλαντα πήρε μεταγραφή για ομάδα της Super League 1. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Πιστικό, ο οποίος είναι μέλος πλέον της ακαδημίας της ΠΑΕ Παναιτωλικός. Ο νεαρός είναι
είναι γεννημένος το 2007. «Παναγιώτη σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την νέα σου ομάδα», αναφέρει η ανακοίνωση του Ατλαντα.
Μοιράζει παίκτες ο Ατλας σε όλες τις μεγάλες ΠΑΕ!Επίσης, με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 26/9 η πρώτη για την σεζόν 2021-2022, προγραμματισμένη επίσκεψη των υπευθύνων του δικτύου συνεργαζόμενων ακαδημιών της ΠΑΕ ΑΕΚ, την οποία εκπροσώπησαν οι Ηλίας Κυριακίδης (ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ) και Στέλιος Ορφανίδης (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Κ12).
Η επίσκεψη ήταν 3ήμερη, και κατά την διάρκεια αυτής οι υπεύθυνοι του δικτύου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προπονήσεις των τμημάτων της ακαδημίας (σε ρόλο παρατηρητή), όπως επίσης και φιλικό αγώνα προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας.
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτικό σεμινάριο για τους προπονητές για θέματα που αφορούν τόσο το τεχνικό κομμάτι όσο και τη ζωή των μικρών αθλητών αλλά και των γονέων αυτών, που εξίσου είναι πολύ σημαντικά.

Όλες οι ειδήσεις άμεσα μέσα από το Google News. Κάντε κλικ εδώ και κάντε εγγραφή

Άμεση ενημέρωση με όλες τις ειδήσεις τώρα και μέσω WhatsApp - Δες εδω


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ