Ο ΝΟΠ και του χρόνου στην Α1 Εθνική! 8-7 τα Χανιά

χρόνου,ΝΟΠ,ΧΑΝΙΑ

Και του χρόνου ο ΝΟΠ θα είναι στην Α1 Εθνική πόλο! Επικράτησε 8-7 στα Χανιά της ομώνυμης ομάδας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play-outs και κάνοντας το 2-0 στις νίκες σφράγισε την παραμονή του.

Σγο ημίχρονο ο ΝΟΠ προηγήθηκε 4-1, τα Χανιά έφεραν το παιχνίδι στα ίσια  (5-5) στο τέλος του γ’ 8λεπτου, αλλά ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών με επί μέρους σκορ 3-2 στην τελευταία περίοδο έφτασε στη νίκη-παραμονή.

Τα 8λεπτα: 1-1, 0-3,4-1, 2-3.

ΧΑΝΙΑ (Βαγγέλης Βλαζάκης):Λεβεντάκης, Μαραγκουδάκης, Αράκι 1, Παζαΐτης, Παππάς, Μπατάκης, Αποστολάκης 2, Χαριτάκης 1, Μητράκης, Γκουράσοβ 2, Τσιστράκης 1, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Ζουζούνης, Τζανακάκης.
ΝΟΠ (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος 3, Κανελλόπουλος, Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος, Παπαδόγκωνας, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Γεωργαράς 2, Βικάτος 1, Γαβαλάς 2, Βυθούλκας, Γουίλσον, Μπετχαβάς.

ΕΝΣΤΑΣΗ ΤΑ ΧΑΝΙΑ, ΠΑΡΑΠΟΝΑ Ο ΝΟΠ!

Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος  του αγώνα ο ΝΟ Χανιών κατέθεσε ένσταση για το γεγονός ότι μετά το τέλος του τελευταίου ταιμ-άουτ, όταν ξεκίνησε το παιχνίδι ο β΄ διαιτητής δεν ήταν στην θέση του.

Πάντως να σημειωθεί ότι και η διοίκηση του ΝΟΠ έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία, και την γραμματεία, καθώς σε πολλές περιπτώσεις ο χρόνος …κύλησε και δεν κύλησε όπως έπρεπε.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ