Εργατική Πρωτομαγιά: Σε απεργιακό κλοιό τη Μεγάλη Τετάρτη η χώρα
Στην Πάτρα η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 10.30 το πρωί έξω από το Εργατικό Κέντρο , στην οδό Κολοκοτρώνη.
Την Εργατική Πρωτομαγιά θα τιμήσουν τη Μεγάλη Τετάρτη συνδικάτα, φορείς και σωματεία με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις, παρόλο που επίσημη αργία έχει μεταφερθεί από το υπουργείο Εργασίας για την Τρίτη 7 Μαΐου.
Οπως είναι προφανές, η απεργία θα έχει αντίκτυπο στις μεταφορές καθώς δεν θα πραγματοποιηθούν ακτοπλοϊκά δρομολόγια, ενώ δεν θα λειτουργήσει ο σιδηρόδρομος και ο Προαστιακός της Πάτρας.
Σήμερα, απεργούν δημοσιογράφοι, τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι των ΜΜΕ, σήμερα όσοι εργάζονται σε έντυπα μέσα ενημέρωσης, ενώ αύριο απεργούν οι εργαζόμενοι σε ηλεκτρονικά μέσα και ραδιόφωνα.
Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε πολλές πόλεις της χώρας από τα εργατικά κέντρα, τα νομαρχιακά τμήματα της ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ.
Στην Πάτρα η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 10.30 το πρωί έξω από το Εργατικό Κέντρο , στην οδό Κολοκοτρώνη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy S26 FE και τιμή από 700 δολάρια
«Μπλόκο» στα νέα Airbnb: Όλες οι αλλαγές, οι ζώνες απαγόρευσης και τα νεόδμητα
Το ΠΑΣΟΚ καταθέτει πρόταση νόμου στη Βουλή για τα κόκκινα δάνεια
Ό,τι λέτε στο ChatGPT μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον σας και ήδη συμβαίνει
Το πείραμα της NASA με 3.300 μέλισσες στο διάστημα (1984)
