Σεισμός στην Κρήτη: Λύγισε ο Άκης Τσελέντης – Γιατί δάκρυσε
Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Άκη Τσελέντη αναμένονται ισχυροί μετασεισμοί για αρκετό καιρό και η ανησυχία για τα βεβαρημένα κτίρια είναι μεγάλη.
Δάκρυσε on air ο Διευθυντής Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης, μιλώντας για τον σεισμό στην Κρήτη.
Αναλύοντας στο Mega το φαινόμενο που κόστισε τη ζωή σε έναν άνθρωπο και προκάλεσε μεγάλες ζημιές, ανέφερε: «Έχω ζήσει αυτούς τους ανθρώπους, είναι πολύ καλοί άνθρωποι και πραγματικά δεν ξέρω τι να τους πω. Να τους πω ότι θα υπάρχει έντονη σεισμική ακολουθία επί μήνες; Είναι τραγικό να τους το πω, αλλά έτσι είναι η πραγματικότητα και γι’ αυτό πρέπει άμεσα να τους βολέψουμε σε κάποια σταθερά καταλύματα».
Ο Άκης Τσελέντης μεταξύ άλλων σημείωσε πως αναμένονται ισχυροί μετασεισμοί για αρκετό καιρό και η ανησυχία για τα βεβαρημένα κτίρια είναι μεγάλη.
Μάλιστα ο σεισμολόγος συμβούλευσε ότι θα πρέπει να αποφεύγονται οι επισκέψεις στα σπίτια των κατοίκων, καθώς αυτό καθίσταται επικίνδυνο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εκδήλωση για τον Μήτσο Ρεμπούτσικα στην Κάτω Αχαΐα
Η Apple παραδέχεται το πρόβλημα στην οθόνη του iPhone Duo
Κάστανα: πώς τα καθαρίζεις εύκολα και γρήγορα
Τι φέρνει η εβδομάδα 2–8/11; Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!
Το Reddit κάνει στροφή και κόβει την ελεύθερη είσοδο
