Αυγενάκης από Πάτρα: «Όχι στην ψήφο του χαβαλέ» ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Τι ανέφερε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Αυγενάκης

Για την σπουδαιότητα της κάλπης των ευρωεκλογών μίλησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου στα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας.

Αυγενάκης

Αυγενάκης

Ο κ. Αυγενάκης επεσήμανε πως μπορεί η κάλπη των ευρωεκλογών να μην αναδείξει κυβέρνηση, κάτι που έγινε μήνες πριν με το ξεκάθαρο μήνυμα του λαού που ανανέωσε την εμπιστοσύνη του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όμως έχει ένα διαφορετικό αλλά εξίσου σημαντικό μήνυμα. “Στέλνει ένα μήνυμα εμπιστοσύνης, ανάγκης αλλαγώς και βελτιώσεων προς τη μεριά του ρεαλισμού και της αξιοπιστίας ολόκληρου του ευρωαϊκού οικοδομήματος” σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αυγενάκης και συνέχισε: “Η ΝΔ είναι σταθερά προσηλωμένη προς την Ευρώπη, προς μια ισχυρή και λειτουργική Ευρώπη και επιζητά την στήριξη και ένα ισχυρό ποσοστό ώστε να εκπροσωπηθεί στο επόμενο ευρωκοινοβούλιο με όσο το δυνατόν περισσότερους βουλευτές και να στείλει το μήνυμα ότι η πορεία του έργου που παράγει η κυβέρνηση και ο Κυριακός Μητσοτάκης, είναι ισχυρό, κατανοητό και κυρώις στηρίζεται από την πλειονότητα του ελληνικού λαού”.

Αυγενάκης Αυγενάκης Αυγενάκης

Αυγενάκης

Παράλληλα, ο Λευτέρης Αυγενάκης κάλεσε όλους να πάνε στις κάλπες του Ιουνίου, επισημαίνονται χαρακτηριστικά: “Όχι στην ψήφο του χαβαλέ”, ενώ υπογράμμισε πως η ΝΔ ήταν και θα είναι δίπλα στον πολίτη και τον νοικοκύρη, δίπλα στον υπεύθυνο και τον πατριώτη”.

Αυγενάκης Αυγενάκης