«Ιστορίες Καλοσύνης»: Οι εκκεντρικές αφίσες χαρακτήρων της νέας ταινίας του Λάνθιμου – ΒΙΝΤΕΟ

Η νέα ταινία του Λάνθιμου κάνει την πολυαναμενόμενη παγκόσμια πρεμιέρα της στις 30 Μαΐου 2024.

Ιστορίες Καλοσύνης

Η νέα ταινία συνδυάζει τρεις φανταστικές ιστορίες, δημιουργώντας ένα μαγικό και συναρπαστικό αφηγηματικό σύμπαν. Για ακόμη μια φορά ο εκκεντρικός καλλιτέχνης  επινοεί ένα νέο σύμπαν χαρακτήρων που μας συστήνει μέσα από το κινηματογραφικό του ταλέντο.

Ιστορίες Καλοσύνης

Mamoudou Athie

Η νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Ιστορίες Καλοσύνης», με πρωταγωνιστές ξανά την αγαπημένη βραβευμένη με Όσκαρ Emma Stone και τους υποψήφιους για Όσκαρ Willem Dafoe και Jesse Plemons, αποτελεί ένα τρίπτυχο παραμύθι.

Ιστορίες Καλοσύνης

Jesse Plemons

Το σενάριο ακολουθεί έναν άνδρα που βρίσκεται σε αδιέξοδο και είναι φερέφωνο του αφεντικού του, προσπαθώντας να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής του. Παράλληλα, παρακολουθούμε έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η γυναίκα του, η οποία είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα, επέστρεψε, αλλά φαίνεται να είναι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος.

Ιστορίες Καλοσύνης

Emma Stone

Τέλος, μια γυναίκα είναι αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει πνευματικός ηγέτης. Η ταινία συνδυάζει αυτές τις τρεις ιστορίες, δημιουργώντας ένα μαγικό και συναρπαστικό αφηγηματικό σύμπαν.

Ιστορίες Καλοσύνης

Hong Chau

Ιστορίες Καλοσύνης

Joe Alwyn

Ιστορίες Καλοσύνης

Margaret Qualley

Ιστορίες Καλοσύνης

Willem Dafoe

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος
Πρωταγωνιστούν: Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie & Hunter Schafer