Αγκαλιά με τον τίτλο ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός γκρέμισε την ΑΕΚ
Την τελευταία αγωνιστική, η ομάδα του Λουτσέσκου θέλει νίκη στο «Κ. Βικελίδης» επί του Αρη για να πάρει τον τίτλο
Τα πάνω κάτω ήρθαν στο πρωτάθλημα της Super League 1 μία αγωνιστική πριν από το τέλος. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου, καθώς με τη μεγάλη του νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό με 4-1 στην Τούμπα και την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ, πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Την τελευταία αγωνιστική, η ομάδα του Λουτσέσκου θέλει νίκη στο «Κ. Βικελίδης» επί του Αρη για να πάρει τον τίτλο, αφού λογικά η ΑΕΚ θα νικήσει τη Λαμία, ενώ στο ντέρμπι των «αιωνίων», Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μάχονται για την 3η θέση με τους «πράσινους» να θέλουν μόνο νίκη και τους «ερυθρόλευκους» να βολεύονται και με ισοπαλία.
Ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης αν χάσει το Κύπελλο από τον Αρη στις 25 Μαΐου.
Οσον αφορά τα ματς, ο ΠΑΟΚ τελικά μετέτρεψε σε περίπατο το ματς με τον τραγικό Παναθηναϊκό επικρατώντας με 4-1. Ο Τάισον έδωσε το προβάδισμα στους «ασπρόμαυρους» στο 37’, με τις αλλαγές του Λουτσέσκου να «καθαρίζουν» το ματς, καθώς ο Σαμάτα κέρδισε το πέναλτι για το 2-0 από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς στο 71’, με τον Σέρβο να πετυχαίνει γκολ και στο 92’. Ενδιάμεσα είχε σκοράρει στο 89ο λεπτό και ο ερχόμενος από τον πάγκο Βιεϊρίνια, ενώ Τόμας στο 2’ και Μπάμπα στο 61’ είχαν δοκάρι.
ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ότο, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (81′ Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (81′ Βιεϊρίνια), Μουργκ (19′ Κωνσταντέλιας), Τάισον (67′ Α. Ζίβκοβιτς), Τόμας (67′ Σαμάτα).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Αράο, Γεντβάι, Χουάνκαρ (67′ Μλαντένοβιτς), Ρούμπεν, Τσέριν (90’+2′ Λημνιός), Μπακασέτας (67′ Γερεμέγεφ), Μαντσίνι (67′ Βαγιαννίδης), Σπόραρ, Μπερνάρ (85′ Βιλένα).
Έπαιξε για την ιστορία του, την 3η θέση και πανηγύρισε κόντρα στην ΑΕΚ ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα, είχαν για ηγέτη τον Αντρέ Όρτα που σκόραρε δις και επικράτησαν 2-0 των «κιτρινόμαυρων», γκρεμίζοντάς τους από την κορυφή!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Αποστολόπουλος (69′ Κίνι), Τσικίνιο (88′ Καρβάλιο), Έσε, Όρτα, Ποντένσε (61′ Μαρτίνς), Φορτούνης, Ελ Κααμπί.
ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ (46′ Γιόνσον), Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς (62′ Άμραμπατ), Ελίασον (70′ Μάνταλος), Αραούχο (62′ Πόνσε), Γκαρσία (70′ Τσούμπερ).
Στο άλλο παιχνίδι, Λαμία – Αρης 2-4.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΠΑΟΚ 77
ΑΕΚ 75
Ολυμπιακός 73
Παναθηναϊκός 71
Αρης 55
Λαμία 35
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Οι φωτογραφίες σας αποθηκεύονται δύο φορές στο Android κινητό σας και δεν το ξέρετε
Μέγα Σπήλαιο: Η ιστορική Μονή της Παναγίας που στέκει αγέρωχη στον βράχο εδώ και αιώνες
Καθαρίστε φρούτα και λαχανικά όπως οι γιαγιάδες: Το κόλπο των 20 λεπτών που απομακρύνει έως 98% των βακτηρίων
Η DJI λύνει το μεγαλύτερο πρόβλημα των 360 καμερών με την Osmo 360 II
Δεκαπενταύγουστος στην Πιτίτσα: Σήμερα ο Πανηγυρικός Εσπερινός στην Παναγία στις Μούρες
Κάθε πότε πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση στο κινητό και γιατί είναι σωτήριο;
Ήρθε το patch που μετρά τη χοληστερόλη από τον ιδρώτα σου
