Η Ηλιάνα Βαλσαμάκη με τα… χίλια πρόσωπα- Στo pelop.gr η βασίλισσα των μεταμορφώσεων

Η Ηλιάννα Βαλσαμάκη έχει την ικανότητά να μιμείται διάφορες διάσημες προσωπικότητες μέσω της τέχνης του μακιγιάζ και είχε κερδίσει τον θαυμασμό και τον έπαινο από τους θαυμαστές της.

 

Ηλιάνα

Ποιος χρειάζεται μάσκες όταν μπορεί να μεταμορφωθεί με τη βοήθεια του μακιγιάζ;

Η εν λόγω καλλιτέχνης μακιγιάζ, γνωστή για τις επιδέξιες μεταμορφώσεις της και την προσοχή στη λεπτομέρεια, έχει αποκτήσει σημαντικό κοινό στο διαδίκτυο. Η Ηλιάννα Βαλσαμάκη έχει την ικανότητά να μιμείται διάφορες διάσημες προσωπικότητες μέσω της τέχνης του μακιγιάζ και είχε κερδίσει τον θαυμασμό και τον έπαινο από τους θαυμαστές της.

Αυτή τη φορά η ίδια δημιούργησε τη «The Mask Jim Carrey», σε μία μεταμόρφωση όπου μας δίνει η ίδια το σύνθημα στην ανάρτηση της: «It’s party time»… H Ηλιάνα Βαλσαμάκη μιλά στο pelop.gr για την απόφασή της να αναπαραστήσει τον αγαπημένο κωμικό ηθοποιό, χρησιμοποιώντας μακιγιάζ και προσθετικά:

«Η έμπνευσή μου για την συγκεκριμένη μεταμόρφωση προέκυψε μήνες πριν και αυτό γιατί κατά την περίοδο του καρναβαλιού την είχα δημιουργήσει σε μια πελάτισσα μου και αποφάσισα να τη φτιάξω τώρα ξανά για το τικ τοκ κι έβαλα και τη φωνή για να ολοκληρωθεί. Είχα λοιπόν τη στολή και περίμενα εδώ και καιρό την πράσινη μάσκα.

Μου αρέσει ο Jim Carrey σαν χαρακτήρας γιατί είναι πολύ θεατρικός και αγαπώ τις εκφράσεις του. Αλλωστε μου αρέσει να δημιουργώ χαρακτήρες που είναι εκκεντρικοί. Τα χρώματα της συγκεκριμένης αμφίεσης ‘’γράφουν’’ όπως θα δείτε στην κάμερα το κίτρινο και το πράσινο. Μου πήρε συνολικά 4 ώρες το μακιγιάζ και το βίντεο δύο ημέρες μαζί με το μοντάζ. Γύρισα το βίντεο σε δύο διαφορετικά κομμάτια: ένα που ήμουν άβαφη και γύρισα τη μάσκα και στο άλλο μέρος ήμουν ήδη βαμμένη. Μου αρέσει πάρα πολύ όλη αυτή η διαδικασία και έπονται και άλλα βίντεο και μεταμορφώσεις, όπου θα μιλάω στα Ελληνικά αυτή τη φορά».

Ηλιάνα

Ηλιάνα

Ηλιάνα