Ερύμανθος: Πρώτη μετεκλογική συγκέντρωση για Κανελλόπουλο

Συγκέντρωση της αντιπολίτευσης στο Δήμο Ερυμάνθου

Ερύμανθος
Τη χάραξη της στρατηγικής για τη συνέχεια αποφάσισαν τα μέλη της παράταξης «Συμπόρευση για τον Ερύμανθο», της αντιπολίτευσης του Δήμου Ερυμάνθου, στην πρόσφατη συνάντηση που έγινε στο αίθουσα του δημαρχείου της Χαλανδρίτσας.

Ηταν η πρώτη μετεκλογική συνάντηση για την παράταξη του Διαμαντή Κανελλόπουλου, ο οποίος προχώρησε στον απολογισμό για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου, όπου συγκέντρωσε 43,4% , εκλέγοντας 8 δημοτικούς συμβούλους.

Οι προτεραιότητες της παράταξης είναι να ρίξει βάρος στις υποδομές με έμφαση στην αγροτική οδοποιία και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν. Επίσης, να ασχοληθεί με τα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα, δηλαδή σε ό,τι έχει να κάνει με τον αγροτικό τομέα, όπου εμπλέκονται με οιονδήποτε τρόπο πολλοί δημότες.

Μετά τον απολογισμό, τα μέλη της παράταξης συζήτησαν για τη στρατηγική που θα ακολουθήσει από ‘δω και πέρα η «Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» απέναντι στην παράταξη του δήμαρχου Ερυμάνθου, Θεόδωρου Μπαρή.

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Διαμαντής Κανελλόπουλος μίλησε στην «Πελοπόννησο» και αναφέρθηκε στη συνάντηση: «Κάναμε την πρώτη  συγκέντρωση των στελεχών της παράταξής μας, όπου έγινε συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Αναλύσαμε τα προβλήματα στα χωριά μας και τη στρατηγική που θα ακολουθήσουμε από εδώ και πέρα ως αντιπολίτευση. Αυτό που θέλουμε να γνωρίζουν άπαντες είναι ότι ως αντιπολίτευση θα είμαστε παρόντες σε όλα τα δημοτικά συμβούλια και θα προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο στον δήμο μας».