Εξελίξεις στον Εμπορικό Σύλλογο Αιγιαλείας: Έτοιμος να βγει μπροστά ο Λάμπης Παπαδόπουλος

Οι πληροφορίες λένε πως ο κ. Παπαδόπουλος έχει έτοιμη την ομάδα συνεργατών και φίλων του με την οποία θα συγκροτήσει πλήρες ψηφοδέλτιο για να διεκδικήσει τα ηνία του Εμπορικού Συλλόγου.

Αιγιαλείας

Έτοιμος να κινήσει τις διαδικασίες για εκλογές στον ακέφαλο εδώ και πολλούς μήνες Εμπορικό Σύλλογο Αιγιάλειας είναι ο πρώην, και μεταβατικός, πρόεδρος του Συλλόγου Λάμπης Παπαδόπουλος.

Οπως αποκαλύπτει σήμερα η «ΠτΔ», ο κ. Παπαδόπουλος βρίσκεται στην τελική ευθεία για να κατεβάσει ψηφοδέλτιο και να διεκδικήσει την προεδρία του Εμπορικού Συλλόγου.
Ισως και μέσα στην εβδομάδα να έχουμε ανακοινώσεις!

Ο Σύλλογος έχει, με βάση την τελευταία δικαστική απόφαση, προσωρινή διοικούσα επιτροπή η οποία θα έπρεπε να είχε κινήσει διαδικασία εκλογών εδώ και καιρό, αλλά για σοβαρούς λόγους, που αφορούν κυρίως οικονομικά και λογιστικά θέματα, δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Ο Λάμπης Παπαδόπουλος παραδέχθηκε, στο ερώτημα της «ΠτΔ», ότι «από μέρα σε μέρα θα έχουμε εξελίξεις. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει, από νομικής πλευράς, ώστε σύντομα ο Σύλλογος να οδηγηθεί σε εκλογές και να αποκτήσει πάλι κανονική διοίκηση».

Οι πληροφορίες λένε πως ο κ. Παπαδόπουλος έχει έτοιμη την ομάδα συνεργατών και φίλων του με την οποία θα συγκροτήσει πλήρες ψηφοδέλτιο για να διεκδικήσει τα ηνία του Εμπορικού Συλλόγου.

Αυτό που δεν έχει διερευνηθεί ακόμα είναι αν η παράταξη Παπαδόπουλου θα έχει ή όχι αντίπαλο! Αν, δηλαδή, στις επικείμενες εκλογές, όταν διεξαχθούν, θα κατέβει κι άλλο ψηφοδέλτιο για να διεκδικήσει τον Σύλλογο.

Ο ίδιος ο Λάμπης Παπαδόπουλος δεν θέλησε να κάνει καμία εκτίμηση επί του θέματος, λέγοντας απλώς ότι… «αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι η δική μας παράταξη θα έχει πολύ μεγάλη συσπείρωση».

Ενα από τα βασικά θέματα που είναι στην ατζέντα των εμπόρων, ειδικά του κέντρου του Αιγίου, αλλά και γενικά όλου του εμπορικού κόσμου είναι τι μέλλει γενέσθαι με την Τρίγωνη πλατεία και κυρίως το «σφράγισμα» της οδού Κλεομένους Οικονόμου που λειτουργεί εδώ και κάμποσο καιρό ως πεζόδρομος ουσιαστικά, με απόφαση της δημοτικής αρχής, με την οποία διαφωνούν κάθετα πολλοί έμποροι και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή.